Ladys.ro
Comandă 0780777777 0760664455 0760664466 0217940274 L-V 8-16 sau alexandra@ladys.ro

Vopsea pentru păr semi-permanentă BeExtreme Prestige Vips - BE

Cod: BE

Profită de ofertele LADYS

Vopsea pentru păr semi-permanentă BeExtreme Prestige Vips - BE

Cod: BE

100ml

Disponibilitate: în stoc

1488 Lei

Vopsea pentru păr semi-permanentă BeExtreme Prestige Vips

cod BE

 

Formula nouă de nuanțator pentru păr Vip’s PRESTIGE BeEXTREME, nu conține amoniac și oxidant. Colorează delicat și hrănește părul cu ajutorul combinației de uleiuri 100% naturale de măsilne și Macadamia, vitamina F și extract de urzică. Această combinație conferă părului strălucire remarcabilă, rezistență și îl face ușor de pieptănat și coafat.

Se poate utiliza atăt pentru părul natural cât şi pentru cel vopsit. Pentru culori luminoase puternice și strălucitoare cât şi pentru părul închis la culoare este recomandată decolorarea prealabilă cu produsul Bleaching kit BeEXTREME de la vip's PRESTIGE. Pentru a obține culoarea dorită, înainte de utilizare faceți teste preliminare pe suvițe mici de păr. 

Este un produs de colorare semipermanentă ce-ți oferă trei opțiuni de efecte deosebite. Poți să:

-  Schimbi complet culoarea părului cu ajutorul pigmenţilor speciali ai cremei de colorare.

-  Nuanțezi parțial culoarea existentă prin amestecarea nuanțatorului cu Corector Neutru № 00 BeEXTREME de la vip's PRESTIGE.

-  Fii creativă obținand suvițe de diverse culori. Formula specială a nuanțatorului BeExtreme iți permite sa obții și suvițe puternic colorate ale părului decolorat.

Culoarea persistă între 4 si 12 spălări, depinzând de culoarea aleasă şi de tipul de păr. Se poate repeta colorarea oricând fără niciun risc legat de degradarea părului sau afectarea sănătății.

Avantaje:

Se utilizează ca atare, direct din tub.

Timp de acționare între 5 și 90 minute în funcție de culoarea inițială și culoarea dorită. Va rugăm sa consultați tabelul din prospect.

Formula speciala cu uleiuri de masline, macadamia și ricin nu numai ca întăreşte structura firului de păr dar îl si revitalizează şi îi redă strălucirea

Nu presupune utilizarea de balsam suplimentar după folosire. Părul ramane moale, mătăsos și strălucitor.

Poate fi folosită și de către bărbați.

Are PH foarte apropiat de ph-ului părului.

Se poate aplica imediat după decolorare, ondulare permanentă sau îndreptarea părului, dar culoarea obținută poate fi mai deschisă sau prea intensă.

Datorită formulei cu extract de urzică şi uleiuri de masline, macadamia şi ricin revitalizează părul. De aceea se poate utiliza pe termen lung fără a deteriora firul de păr.

Se poate folosi chiar si de către persoane cu pielea sensibilă care au reacții alergice la folosirea oxidanţilor din vopselele de păr. Riscul de apariție al reacțiilor alergice este mai mic decât la utilizarea voselelor permanente.

Cu ajutorul acestui produs se pot obține nuanțe surprinzătoare, strălucitoare și intense.

Se poate varia nuanța și intensitatea amestecând produsul cu corectorul neutru № 00 BeEXTREME de la vip's PRESTIGE.

Nu conține:

- PPD, rezorcinol, 1-naftol potential alergenici.

- agenți alcalinizanți precum amoniacul sau monoetanolamina

- peroxid de hidrogen sau alți agenti oxidanți care degradează părul

Atenție!

Produsul nu conține oxidanți și ca atare culoarea se suprapune peste culoarea initială a părului. Persoane cu nuanțe diferite ale părului nu vor obține același rezultat al colorării.

În cazul părului cărunt, firele cărunte vor avea culoarea diferită de cele cu pigment natural. Este preferabilă repetarea colorării la rădăcină în cazul părului cărunt.

Nu are acțiune de decolorare și nu este posibilă deschiderea nuanței părului fără o operațiune prealabilă de decolorare cu produse specifice acestei operațiuni (setul de decolorare Bleaching kit Be Extreme de la vip’s PRESTIGE.)

Produsul este ideal în cazul vopsirii culoare-peste-culoare și pentru închiderea culorii părului dumneavoastră cu o nuanță.

Culoarea pe care o are nuanţatorul în tub poate varia puţin faţă de nuanţa reală obținută pe păr în funcție de nuanța părului și de gradul de decolorare anterior aplicării.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE

Cutia conține:
1. Un tub cu vopsea semipermanentă 100ml
2. O pereche de mănuși
3. Instrucțiuni de utilizare

I. Pregătirea prealabilă

Pentru vopsire aveți nevoie de

1. Conținutul cutiei

2. Un pieptene

3. O perie specială de vopsire a părului

4. Un ceas

5. O pelerină de protecție

Citiți cu atenție prospectul și instrucțiunile din tabelul de aplicare pentru a determina culoarea dorită și timpul de acțiune necesar pentru obținerea acesteia.
Spălați părul înainte cu șampon și apoi, cu ajutorul unui prosop, uscați părul, însă nu în totalitate. Înainte de a începe să vă vopsiți părul, acoperiți-vă umerii cu o pelerină protectoare, pentru a vă proteja hainele. Setați ceasul pe timpul necesar obținerii nuanței dorite. Puneți mănușile de protecție.
Deșurubați capacul tubului și cu partea opusă a capacului perforaţi tubul de cremă.
Pentru aplicarea produsului, utilizați un pieptene și o perie specială pentru vopsirea părului.

SFAT: Pentru ca pielea feței să nu se păteze cu cremă colorantă pentru păr, aplicați o cremă de față specială pentru tipul de ten pe care îl aveți, punând accent pe conturul feței.

II. Vopsirea

Dacă utilizați pentru prima dată produsul vă recomandăm deschiderea culorii părului cu o nuanță folosind Bleaching kit BeEXTREME de la vip's PRESTIGE.

Colorarea completă a părului

Aplicați crema colorantă pe părul umed și răspândiți-o pe toată lungimea părului cu pieptenele sau cu o pensulă pentru vopsit părul. Urmăriți sugestiile din prospect cu privire la timpul de acționare al cremei. Acordați atenție vopsirii rădăcinilor. Ele vor trebui să fie acoperite foarte bine cu crema colorantă. Dacă există și fire de păr albe, măriți timpul de acționare al cremei colorante până la de două ori timpul menționat în tabel.Dacă aveti părul scurt sau mediu este suficient sa folosiți o perie sau un pieptene şi să repartizaţi uniform nuanțatorul pe toată lungimea părului. Păstrați mănușile pentru a le putea folosi și la clătire.

SFAT: Dacă după colorare există diferență de nuanță între rădăcini și restul lungimii părului, pentru uniformizarea culorii, mai puteți vopsi încă o dată DOAR RĂDĂCINILE, urmărind instrucțiunile de folosire.

Vopsirea șuvițelor

Alegeți mai întâi ce tip de șuvițe doriți.

1.       Pentru colorarea pe toată lungimea a șuvițelor lungi se folosește casca specială pentru suvițe și se colorează doar părul extras prin cască.

2.       Se obține un efect luminos, vaporos dacă șuvițele sunt subțiri și multe.

3.       Pentru un efect puternic expresiv scoateți  prin cască suvițe distanțate groase. Folosind o pensulă pentru vopsit păr repartizați nuanțatorul pe toată lungimea suvițelor. Nu lăsați nuanțator numai la rădăcina șuvițelor. Mutați după colorare fiecare șuviță către ceafă pentru a nu atinge cu nuanțator fața. Fiecare suviță se tratează separat.

4.       Dacă doriți suvițe de culori diferite folosiți folie de aluminiu de 10-15 cm pentru izolarea lor după colorare. Lungimea foliei trebuie să depăsească puțin lungimea părului. Împărțiți părul în suvițe, vopsiți suvițele pe rând, fiecare în culoarea dorită și înfășurați fiecare șuviță de la rădăcină către vârf în folie de aluminiu. Pe timpul colorării lăsați folia să acopere complet fiecare șuviță. Dacă doriți șuvițe foarte subțiri folosiți casca din silicon pentru extragerea suvițelor.

5.       Șuvițe la baza scalpului pe partea interioară a coafurii (pe toata lungimea firului de păr sau doar la bază). Adunați părul din creștetul capului și prindeţi-l cu un elastic de păr sau clamă. Lăsati părul de la bază liber. După colorare înfășurați fiecare șuviță de la bază în folie de aluminiu (de la rădăcină către vârf). Sfat: Folosiți o a doua oglindă pentru a vedea dacă produsul este repartizat uniform pe toată lungimea firului de păr de la ceafă.

6.       Colorarea varfurilor. Acoperiți cu o folie creștetul capului astfel încât nuanțatorul să vină în contact numai cu porțiunea de păr dorită a fi colorată. Colorați uniform vârfurile și apoi acoperiți-le si pe acestea cu folie de aluminiu. 

Eliberează-ţi imaginaţia! Crează-ţi nuanţele proprii.


III. Clătire
După finalizarea timpului de acțiune, folositi mănuşile şi clătiți cu apă caldă, până se obține apă transparentă. Nu lăsaţi părul liber pe corp, astfel evitaţi să coloraţi pielea feţei şi a gâtului. Nu este necesară folosirea șamponului și a balsamului după vopsire, deoarece nuanţatorul conține toate ingredientele necesare pentru un păr plin de vitalitate, cu o culoare luminoasă și intensă.

IV. Îngrijire după vopsire
Pentru rezultate excelente în timpul spălării și pentru a vă menține culoarea, folosiți șampoane și măști de păr din seria vip’s PRESTIGE. Datorită formulelor speciale, acestea pregătesc părul pentru cea mai bună colorare. Aceste produse ajută la menținerea unei culori intense și de lungă durată, între nuantari.


MĂSURI DE SIGURANȚÄ
ATENTIE!!!  Deși șansele unei reacții alergice la acest produs sunt foarte mici, vă recomandăm să:
1. Citiți cu atenție instrucțiunile, înainte de utilizare.
2. Este obligatorie realizarea testului de sensibilitate cu 48 de ore înaintea vopsirii, chiar dacă ați mai folosit produsul.
3. A nu se folosi pentru vopsirea genelor și sprâncenelor.
4. Evitați contactul cu ochii sau hainele. În cazul contactului cu ochii, clătiți cu apă din abundență.
5. Folosiți mănuși și pelerină protectoare.
6. Nu depășiți timpul de acțiune recomandat în instrucțiuni.
7. Pentru un efect maxim, folosiți în întregime conținutul pachetului.
8. Nu lăsați la îndemâna copiilor.
9. Dacă aveți o boală de piele sau răni, nu folosiți produsul până la vindecarea completă. În cazul unei alergii, încetați aplicarea produsului și consultați un doctor.
10. A nu se folosi produsul în cazul persoanelor sub 16 ani.

11. Tatuajele temporare cu henna neagră pot crește riscul unor reacții alergice.

12. Nu vopsiți părul dacă: - aveți tenul iritat, scalpul iritat, sensibil sau rănit. Dacă ați avut reacții alergice în trecut, după realizarea unui tatuaj temporar cu henna neagră

TEST DE SENSIBILITATE
Este obligatorie realizarea testului de sensibilitate înaintea folosirii produsului: curățați (cu spirt medicinal) 1-2cm în spatele urechii și aplicați folosind un bețișor cu capete de vată, puțin din produsul colorant. Dacă nu apar reacții alergice în 48 de ore de la realizarea testului, puteți folosi produsul. În cazul unei reacții alergice, clătiți imediat cu apă din belșug și încetați folosirea produsului.

SFATURI FOLOSITOARE

1. Dacă părul dumneavoastră are o lungime medie sau este des și cu volum, vă recomandăm folosirea a cel puțin două tuburi de vopsea. 

2. Dacă părul dumneavoastră este ondulat sau indreptat permanent, a fost decolorat sau are șuvițe, culoarea obținută poate fi mai deschisă sau prea intensă. Recomandăm testarea în prealabil, pe o șuviță de păr mai ascunsă privirii.

3. Pentru rezultate optime, folosiți în reprize repetate nuanța dorită.

4. Pentru a obține o culoare de lungă durată, recomandăm spălarea părului la minim 2-3 zile după folosirea produsului.

5. Pentru a proteja tenul de la colorare, aplicați cremă de față.

6. Dacă se colorează accidental o porțiune a tenului, curățați pata cu un demachiant îmbibat cu puțin spirt.

7. Dacă părul dumneavoastră este de tip asiatic și doriți o nuanță intensă, vă recomandăm dublarea timpului de acțiune menționat în tabelul din instrucțiunile primite în cutie.

8. Nu se recomandă colorarea părului cu doua săptămani înainte de aplicarea soluției de permanent pentru ondulare sau indreptare. Se obține o colorare neuniformă sa prea intensă. Pentru a fi siguri de rezultatul obținut colorați mai întâi o șuviță mică de păr.

 

 

Rating Vopsea pentru păr semi-permanentă BeExtreme Prestige Vips - BE