Ladys.ro
Comandă 0780777777 0760664455 0760664466 0217940274 L-V 8-16 sau alexandra@ladys.ro

Vopsea pentru păr Prestige Deluxe - lux500-lux590

Cod: lux

Profită de ofertele LADYS

Vopsea pentru păr Prestige Deluxe - lux500-lux590

Cod: lux

55+55ml+25ml

Disponibilitate: în stoc

1699 Lei

Vopsea pentru păr Prestige Deluxe

cod - lux500-lux590

Prestige Deluxe este o cremă colorantă profesională, hrănește părul în aceeași măsură în care îl colorează, acoperind 100% firele albe. Pentru păr mult mai mătăsos și strălucitor.
Aigură în același timp:
Strălucire mătăsoasă. Complexul inovator cu formula specială Liquid Silk redă viață părului făcându-l strălucitor. Culoare sclipitoare nanopigmenții penetrează ușor firul de păr colorând în mod unic şi incredibil firul de păr. Îngrijire delicată,  combinația specială de proteine din mătase și perle, acționează asupra părului intensificându-i culoarea, conferindu-i delicatețea mătăsii și strălucirea perlelor.
Acest pachet este suficient pentru o singură colorare în cazul părului mediu ca lungime.
Dacă aveți părul lung și sunteți la prima vopsire, trebuie să folosiți 2 pachete de vopsea.
Spălarea părului cu șampon înainte și după colorare nu este necesară întrucât crema conține suficienți agenţi de spălare.
Rezultatul colorării depinde de culoarea naturală a părului și de perioada de menținere a vopselei pe păr.
Dacă părul a fost proaspăt făcut permanent, se amână vopsirea cu cel puțin 14 zile, altfel culoarea va deveni prea intensă. Dacă urmează să-l faceți permanent atunci amânați tratamentul permanent cu cel puțin 14 zile.
Dacă părul este deja degradat datorită permanentului sau decolorării reduceți timpul de expunere la vopsea cu 5 minute. Pentru rezultate deosebite se recomandă utilizarea aceleiași nuanțe de mai multe ori succesiv la intervale de cel puțin 25 zile.
Este preferabil, după vopsire, a nu se spăla părul mai repede de 2-3 zile. Dacă vă doriți o culoare cu cel puțin două tonuri mai deschisă decât culoarea naturală trebuie să decolorați părul folosind crema decolorantă vip Prestige Deluxe nr 500 blond Scandinav.
Nu se recomandă decolorarea pentru un păr proaspăt decolorat, permanent sau mult prea deteriorat.
Citiți cu atenție instrucțiunile de folosire.
Testul de sensibilitate: Cu 48 de ore înainte de aplicare, verificați-vă sensibilitatea pielii la ingredientele active. Curățați cu spirt o porțiune restrânsă pe partea internă a cotului și aplicați puțină vopsea. Dacă zona nu se irită, puteți folosi vopseaua cremă.
Precauții: Conține peroxid de hidrogen, amoniac, fenilendiamină, alfa- naftol rezorcină. Nu se aplică dacă părul a fost tratat anterior cu Henna. Nu se folosește pentru colorarea genelor și sprâncenelor. Folosiți mănușile protectoare și protejați-vă hainele în timpul vopsirii.
Vopseaua se utilizează imediat după preparare. Nu păstrați resturile pentru o vopsire ulterioară. Nu spălați părul înainte de decolorare. Aplicați vopseaua pe părul uscat. Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți imediat cu apă caldă din abundență. În cazul în care aveți afecțiuni ale pielii în zonele de contact cu vopseaua, așteptați pînă la vindecarea completă a acestora. A nu se păstra la îndemâna copiilor.
Pregătiți totul cu grijă înainte de începerea vopsirii. Puneți-vă mănușile şi o pânza protectoare pe umeri. Adăugați vopseaua din tub și conţinutul plicului cu Liquid Silk în recipientul de plastic în care se află oxidantul. Nu folosiți instrumente metalice pentru amestecare sau aplicare. Agitați bine conținutul până când amestecul devine omogen.
Aplicare :
Pentru prima vopsire: Aplicați amestecul uniform cu ajutorul aplicatorului pe toată lungimea părului uscat, de la rădăcină spre vârf, împărțind părul în șuvițe subțiri. Este bine să folosiți un ceas pentru respectarea corectă a timpilor recomandați de acțiune a vopselei. Uniformizați vopseaua prin masare și lăsați-o să acționeze 30 minute. Dacă scurtați perioada de colorare, nuanța va deveni mai puțin intensă. Nu este recomandat să se depășească timpul de colorare pentru a nu distruge structura firului de păr și a nu obține nuanțe prea închise.
Pentru păr care a mai fost vopsit dar este crescut de la rădăcină: 2/3 din vopsea se aplică uniform cu ajutorul aplicatorului la rădăcină și se lasă să acționeze numai 20 minute. Apoi, se aplică restul de vopsea şi, cu ajutorul unui pieptene, se întinde amestecul pe toată lungimea părului și se lasă să acționeze alte 10 minute.
Pe parcurs vopseaua își poate schimba culoarea, însă nuanța finală va fi cea indicată pe pachet. Umeziți părul cu puțină apă caldă și masați ușor 1-2 minute, iar apoi clătiți cu apă caldă din abundență până ce apa devine limpede.
Dacă este necesară decolorarea părului 2/3 din vopsea vip Prestige Deluxe nr 500 se aplică uniform cu ajutorul aplicatorului până la 2-3 cm de la rădăcină și se lasă să acționeze 30 minute. Apoi, se aplică restul de vopsea și, cu ajutorul unui pieptene, se întinde amestecul pe toată lungimea părului și se lasă să acționeze numai 15 minute. Dacă este necesară decolorarea părului numai la rădăcină se aplică vopseaua vip Prestige Deluxe nr 500 numai la rădăcină și se menține 30-35 minute.
Nu depășiți timpul!
Clătirea.După expirarea timpului de acționare al vopselei se clăteşte cu apă călduță din abundenţă, până când apa de clătire devine limpede.- Aplicare balsam: Se aplică uniform balsamul care va avea efect intensificator asupra culorii, se masează și se lasă să acţioneze 3-5 minute. Se clătește cu apă din abundență.
Pachetul conţine:
1. Aplicator cu oxidant -55ml
2. Tub de vopsea cremă - 55ml
3. Plic cu balsam - 25ml
4. Plic cu Liquid Silk- lichidul cu proteine din mătase şi perle
5. O pereche de mănuși

Puteţi observa culorile disponibile aici!

Rating Vopsea pentru păr Prestige Deluxe - lux500-lux590