Comandă 0780777777 0760664455 0760664466 0217940274 L-V 8-16 sau alexandra@ladys.ro

Tatuaj nepermanent pentru sprancene Long 4 Lashes - L4LBT

Cod: L4LBT

Profită de ofertele LADYS

Tatuaj nepermanent pentru sprancene Long 4 Lashes - L4LBT

Cod: L4LBT

8 ml

Disponibilitate: în stoc

39,99Lei

Opțiuni disponibile:

Culoare:    Pin it

Tatuaj nepermanent pentru sprâncene Long 4 Lashes 24H

cod L4LBT
 

DESCRIERE: Produsul sub formă de gel oferă efectul unui machiaj permanent timp de 24 ore. Tehnologia inovatoare LongStayColour permite modelarea precisă și evidențierea formei sprâncenelor, precum și umplerea perfectă a firelor de păr lipsă. Biotina și uleiul de argan conținute în formula gelului, hrănesc și întăresc părul, conferindu-i strălucire și un aspect sănătos. Formula PEEL-OFF este o modalitate rapidă de a obține un machiaj la modă și natural. Gelul asigură o aplicare confortabilă iar după uscare se trage cu ușurință lăsând forma dorită a sprâncenelor.

EFECT: Sprâncene corectate optic și subliniate, machiaj perfect și o culoare naturală fără a fi nevoie de corecții în timpul zilei.

UTILIZARE: Curățați şi uscaţi bine sprâncenele apoi trasaţi cu gelul forma dorită. Dacă gelul este aplicat în afara conturului desenat, excesul produsului trebuie şters înainte de a se usca. Așteptați aproximativ 30 de minute pentru a se usca și pentru a crea filmul. Pentru un efect mai puternic, măriți timpul cu încă 10-20 de minute. După ce a trecut timpul, îndepărtaţi ușor filmul format, din interior spre exteriorul sprâncenei. Îndepărtați reziduurile cu disc demachiant ușor umezit. Produsul nu trebuie aplicat în încăperi cu umiditate ridicată, de exemplu în timpul îmbăierii.

8 ml