Ladys.ro
Comandă 0780777777 0760664455 0760664466 0217940274 L-V 8-16 sau alexandra@ladys.ro

Tatuaj nepermanent pentru buze Long 4 Lashes - L4LLT

Cod: L4LLT

Profită de ofertele LADYS

Tatuaj nepermanent pentru buze Long 4 Lashes - L4LLT

Cod: L4LLT

8 ml

Disponibilitate: în stoc

39,99Lei

Tatuaj nepermanent pentru buze Long 4 Lashes 24H

 

cod L4LLT

 

DESCRIERE: Produsul sub formă de gel oferă efectul unui machiaj permanent timp de 24 ore. Tehnologia inovatoare LongStayColour permite o definirea perfectă a buzelor şi o colorare intensă. Gelul conţine acid hialuronic și ulei de argan care ajută la netezirea, hidratarea şi protejarea buzelor. Formula PEEL-OFF este o modalitate rapidă de a obține un machiaj la modă, buze definite şi intens colorate. Gelul asigură o aplicare confortabilă iar după uscare se îndepartează cu ușurință filmul creat, lasând buzele frumos conturate în culori intense.

EFECT: Buzele intens colorate și hidratate, machiaj perfect și o culoare de durată fără a fi nevoie de corecții în timpul zilei.

UTILIZARE: Aplicați cu precizie gelul pe buzele curățate și bine hidratate. Aplicarea trebuie începută de pe buza superioară. În timpul aplicării nu vă alăturați buze. Dacă gelul este aplicat dincolo de buze, îndepărtați excesul înainte de uscare. Așteptați aproximativ 5 minute până când produsul se usucă și se crează un film. Pentru un efect de durată, extindeți timpul cu încă 5-10 minute. După ce a trecut timpul, îndepărtaţi uşor filmul creat. Așteptați 2 minute și apoi aplicați balsamul de buze preferat, care va proteja culoarea și va umezi buzele. Pentru a menține efectul nu beți și nu mâncați timp de o oră după aplicare. 

Pentru a maximiza durabilitatea machiajului și pentru a accentua perfect buzele, cu o zi înainte de aplicarea gelului puteți efectua un peeling al buzelor și aplica o loțiune hidratantă care vă va permite să îndepărtați pielea uscată. Produsul nu trebuie aplicat în încăperi cu umiditate ridicată, de exemplu în timpul îmbăierii.

8 ml