Ladys.ro
Comandă 0780777777 0760664455 0760664466 0217940274 L-V 8-16 sau alexandra@ladys.ro

Sistem pentru indepartarea vopselei permanente Color Time-DT100

Cod: DT100

Profită de ofertele LADYS

Sistem pentru indepartarea vopselei permanente Color Time-DT100

Cod: DT100

110mlx3

Disponibilitate: în stoc

3888 Lei

Pret/100 ml:11.18 Lei TVA incl.

Sistem pentru indepartarea vopselei permanente Color Time

cod -DT100

 

Recomandam utilizarea acestui sistem in cazul in care nu mai sunteti incantata de culoarea aleasa pana acum si  doriţi sa va schimbati complet lookul, sau culoarea aleasa ultima data a fost nepotrivita si doriti repede sa remediati greseala.

Produsul contribuie la inlaturarea totala a culorii permanente de pe firul de par.  Formula sa avansata contine un balsam special, ce permite indepartarea culorii parului colorat cu vopsea permanenta, pastrand totodata pigmentul natural al parului. Contine 3 produse: reducator, activator si oxidant 3 la suta.

  Cum actioneaza Decolor Time?

 In cazul colorarii parului cu vopsea permanenta pe baza de oxidant, culoarea este formata dintr-o serie de molecule mici care sub efectul oxidantului, se unesc intre ele si formeaza molecule de culoare  gigant, creand astfel culoarea dorita. Aceasta reactie de oxidare are loc in interiorul firului de par si o data finalizata reactia, moleculele de culoare devenind foarte mari sunt prinse intre placile de cheratina ale firului de par. Acesta este motivul pentru care multe culori sunt numite permanente.

Acest produs de decolorare este diferit  fata de produsele bine cunoscute de decolorare, precum pudra decoloranta, emulsii iluminatoare, diferite geluri si uleiuri, atat datorita modului  de actionare cat si prin rezultatele obtinute.

Produsele enumerate au un efect oxidant distrugand moleculele ce contin pigmenti de culoare si eliminand culoarea. Din pacate, astfel de produse datorita procesului de oxidare, distrug si parul şi irita scalpul, in timp ce indepartarea culorii nu este intotdeauna completa.

Spre deosebire de aceste produse, Decolor Time nu are efect de oxidare. Elimina doar colorantul permanent nu si pigmentul natural al parului. Acesta are un efect reducator şi conţine molecule reducatoare active. Moleculele mari de culoare sunt fragmentate si reduse la dimensiuni mai mici şi ca urmare, acestea nu mai pot ramane intre placile de cheratina putand fi usor indepartate prin spalare.

        Avantajele utilizarii acestei metode de decolorare sunt urmatoarele:

 Culoarea parului vopsit poate fi eliminata complet (spre deosebire de alte produse de oxidare);

Metoda nu este una agresiva. Practic, acest produs nu deterioreaza parul, nici pigmentii naturali ai acestuia (comparativ cu produsele de oxidare traditionale), iar produsul poate fi utilizat de mai multe ori intr-o perioada scurta de timp.

Metoda mentionata anterior face ca produsul sa fie perfect in cazul schimbarii culorii parului dumneavoastra;

Este ideal in cazul refacerii culorii naturale a parului;

Formula sa unica contine balsam special pentru ingrijirea parului, lasand astfel parul moale, lucios si plin de vitalitate 

1.       Instructiuni de utilizare

Cutia  contine:

1)       Un flacon cu reducator - 110ml

2)       Un flacon cu activator  - 110ml

3)       Un flacon cu oxidant 3 la suta - 110ml

4)       O pereche de manusi

5)       Istructiuni de folosire

6)       Capac universal de dozare

I.                    Pregatirea prealabila

Pentru utilizarea cu succes a produsului aveti nevoie de:

1.       Continutul pachetului

2.       Pieptene

3.       Perie speciala pentru vopsit

4.       Un ceas      

5.       Pelerina de protectie

6.       Prosop

7.       Sampon de par - este recomandat a se utiliza produse din aceeasi gama Herbal Time    

8.       Masca de par - este recomandat a se utiliza produse din aceeasi gama Herbal Time     

9.       Un recipient de plastic (un bol) 

Sfat util: cu ajutorul unui prieten, procedura este mai uşoara şi mai placuta.

                                                                                                                                          

Cititi cu atentie Instructiunile de Utilizare si masurile de siguranta.

Spalati parul cu un sampon adecvat, preferabil din gama Herbal Time si uscati-l cu ajutorul unui prosop.

Inainte de a incepe decolorarea, pentru a evita patarea hainelor, acoperiti umerii cu pelerina de protecţie. Setati ceasul pentru a respecta timpul tratamentului. Puneti manusile. Agitati bine flacoanele inainte de utilizare. 

Intr-un vas nemetalic,  se toarna cantitatea necesara pentru volumul de par pe care doriti sa-l decolorati din componenta      1 - Reducator

si    componenta     2 -Activator in raport de 1:1.

Se amesteca bine aproximativ un minut pentru a obţine un amestec omogen, apoi se aplica imediat amestecul. Dupa ce ati folosit cantitatea necesara din fiecare produs, acoperiti flacoanele bine fara a schimba insa capacele intre ele. Folosiţi o camera bine aerisita pentru acest procedeu.

II.                  Aplicarea

1)       Utilizare

Pentru aplicarea produsului, utilizati un pieptene si o perie speciala de vopsit. Aplicati amestecul uniform de-a lungul lungimii firului de par sau in zonele pe care doriţi sa le decolorati. Amestecul ar trebui sa fie aplicat imediat, deoarece nu poate fi stocat pentru mai mult de 30 minute.

2)       Timpul de actionare

Timpul de actionare este de 20 de minute. ATENȚIE! Nu depasiti timpul recomandat de actionare!

3)       Spalarea

Dupa ce timpul de actionare s-a finalizat, spalati parul cu un sampon, preferabil din  gama Herbal Time. Repetati spalarea cu sampon de 3-4 ori. Clatiti cu apa calduta din abundenta.

4)       Verificarea rezultatelor

Dupa clatirea parului, trebuie sa determinati nivelul de eliminare a culorii din par. Puteţi sa faceti in felul urmator: se aplica 3 la suta oxidant pe o şuviţa de par. Folositi capacul de dozare pentru comoditate. Lasati-l sa actioneze timp de 3-5 minute pe suvita de par, dupa care clatiti cu apa. In cazul in care culoarea initiala reapare, partial sau complet, acest lucru denota faptul ca decolorarea nu s-a efectuat cu succes si procedura trebuie repetata aplicand REDUCATOR 1 si ACTIVATOR 2 (a se vedea II.)

 

III.             Cea de a doua aplicare

 

In cazul in care sunt necesare mai multe aplicari din amestecul reductorului 1 cu activatorul 2, nu trebuie aplicat oxidantul de 3 la suta pe intreg parul, ci  numai pe o suvita de par pentru a verifica rezultatul. Dupa fiecare aplicare a amestecului, parul ar trebui spalat cu sampon de 3-4 ori si uscat cu prosopul sau cu feonul.

 

IV.                Fixarea

In cazul in care rezultatul este cel dorit (testul de culoare a fost facut conform indicatiilor de mai sus), iar culoarea a fost eliminata cu succes, continuaţi procedeul prin aplicarea CREMEI-oxidant 3 la suta pe intreaga lungime a parului.  Folosiţi capacul de dozaj pentru comoditate. Aplicati crema-oxidant 3 la suta pe parul uscat in prealabil cu prosopul. Lasati sa actioneze timp de 3-5 minute (este recomandat ca acest lucru sa fie facut intr-o chiuveta). Dupa clatirea parului in vederea indepartarii oxidantului din par, parul se spala cu sampon din aceeasi gama de produse Herbal Time. La final, aplicati o masca de par hranitoare Herbal Time, adecvata tipului dumneavoastra de par, clatiti si uscati cu prosopul.  Dupa 40 de minute de la finalizarea procesului exemplificat mai sus, parul poate fi vopsit cu o vopsea in culoarea dorita.

Sfat util:pentru colorarea parului, dupa ce acesta a fost decolorat in prealabil, este recomandat a se utiliza o vopsea de par crema cu un ton mai deschisa decat culoarea dorita sau a se folosi oxidant cu un procent mai ridicat de peroxid (6 la suta in locul celui de 3 la suta, si 9 la suta in loc de 6 la suta...).

 

 

Rating Sistem pentru indepartarea vopselei permanente Color Time-DT100