Ladys.ro
Comandă 0780777777 0760664455 0760664466 0217940274 L-V 8-16 sau alexandra@ladys.ro

Modalități de livrare și taxe de transport

LIVRAREA ȘI RETURNAREA PRODUSELOR

Plata produselor

Plata produselor Lady's este ramburs în momentul în care primești coletul de la curier sau online prin card bancar

Livrarea produselor

Produsele Lady's pot fi livrate GRATUIT la tine acasă prin curier rapid în doar 48 de ore!
Pentru a beneficia de livrarea gratuită prin curier rapid, asigură-te că valoarea comenzii tale este de minim 100 de lei (comandă cu discount). Dacă optezi pentru livrarea produselor prin curier rapid, dar comanda ta are o valoare mai mică de 100 de lei, se va percepe o taxă de transport în valoare de 7.5 lei.

Ambalarea produselor

Ambalarea produselor Lady’s este gratuită pentru comenzile cu o valoare mai mare de 50 de lei.
Pentru comenzi cu valori între 30 și 50 de lei se percepe o taxă de ambalare de 5 lei, iar pentru comenzi cu o valoare mai mică de 30 de lei se percepe o taxă de ambalare de 10 lei.

Returnarea produselor

Dupa ce ai primit comanda, ai la dispoziție 2 săptămâni în care poți returna orice produs comandat, sau produs cu defect sau care s-a deteriorat în timpul transportului!
Pentru a returna produsul, urmează pașii de mai jos:

• Trimite prin Poșta Romănă produsul pe care vrei să-l returnezi la adresa de corespondentă, Rex Parfumerie Solution SRL Str Italia Nr 11 Chiajna ILfov
• Atașează returului o scurtă declarație în care să ne comunici motivul returului și numărul de comandă aferent, sau prin email.
• După ce primim și evaluăm starea produsului, contravaloarea lui va fi trecută în bonusul tău sau intr-un cont bancar pe care ni-l comunici. Ulterior, poti folosi bonusul pentru a reduce valoarea unei comenzi viitoare.