Ladys.ro
Comandă 0780777777 0760664455 0760664466 0217940274 L-V 8-16 sau alexandra@ladys.ro

Set gene false cu tus magnetic - lady439

Cod: lady439

Profită de ofertele LADYS

Set gene false cu tus magnetic - lady439

Cod: lady439

3ml

Disponibilitate: în stoc

7588 Lei

Set gene false cu tuș magnetic

cod lady439

Kit cu 3 perechi Gene False Magnetice

- Aplicator,

- Eyeliner magnetic negru intens, rezistent la apă,

- 3 perechi gene false

 

Utimul model de gene magnetice apărute pe piata:

Confort și efect natural- fără senzația de durere, ușor de aplicat, nu deteriorează genele naturale.

Reutilizabile- daca sunt îngrijite corespunzător. Genele magnetice sunt destinate folosirii zilnice, perioadă îndelungată, fără nicio problemă.
Fixare rezistentă - magneți puternici, genele nu cad și nu alunecă

Fără iritații- fără adeziv, datorită magneților, putând fi aplicate și de persoanele care au alergie la adezivul pentru gene false.

Eyeliner magnetic:  conține particule magnetice ultrafine care facilitează conectarea genelor magnetice. Este rezistent la apă și nu pătează.

Genele false: Se aplică în câteva secunde fără adeziv. Genele sunt foarte confortabile și cu siguranța o sa uiți ca le porți. Prezintă 5 magneți mici si ușori, aproape invizibili, încorporați pe banda genelor, pentru un contact magnetic complet. Cele 3 stiluri diferite pot obține efecte diferite pentru diverse situații.

Ușor de utilizat: Se aplică în câteva secunde fără adeziv. După agitarea recipientului aplicați tușul de ochi. Așteptați 1 minut pentru ca linia de tuș să se usuce.  Cu ajutorul aplicatorului puneți geana magnetică chiar deasupra liniei de tuș si aranjați-o în poziția cea mai comodă și mai potrivită. Geana magnetică se va atașa rapid de locul în care exista tuș. Utilizarea și depozitarea corespunzătoare, permite folosirea de mai multe ori.

Rating Set gene false cu tus magnetic - lady439