Ladys.ro
Comandă 0780777777 0760664455 0760664466 0217940274 L-V 8-16 sau alexandra@ladys.ro

Set cadou lux rola din cuart si ser masaj facial - 0773000

Cod: 0773000

Profită de ofertele LADYS

Set cadou lux rola din cuart si ser masaj facial - 0773000

Cod: 0773000

30ml

Disponibilitate: în stoc

9988 Lei

Set cadou Garden of Eden - rola din cuart si ser masaj facial

cod 0773000

Cadoul perfect! Cea care îl primește  va fi impresionată, se va simți iubită, rasfatată și apreciată.

Nu exista cadou care sa reflecte mai bine afectiunea si iubirea: în zilele aniversare,de sărbători , sau de ziua mamei!

Grădina Edenului - Elixir facial cu uleiuri

Catifelant, hrănitor, iluminator

Pentru o piele de vis cu acest răsfăț 100% natural pentru îngrijirea frumuseții. Lasă-te purtată în Grădina Edenului pentru o experiență cu adevărat de lux. Îmbogățit cu 8 uleiuri prețioase, elixirul revigorant dă o viață nouă chiar și celor mai obosite dintre tenuri. Trezeștei simțurile cu arome naturale din abundență.

Uleiuri pure din: semințe de struguri, sâmburi de caisă, jojoba, argan, macadamia, măsline, ylang-ylang, mentă sălbatică.

Rola pentru masaj facial cu cuarț este un instrument indispensabil pentru un aspect mai tânăr și sănătos al pielii. Fabricată cu cuarț roz, cu adevărat natural, ajută la drenarea naturală a pielii, reducând astfel aspectul pufos sau ridat. Se crede că este un cristal al iubirii , care promovează recuperarea, fiind asociat și cu chakra inimii. Cuarțul roz a fost folosit de milenii ca parte a tradițiilor indiene și chineze.  Oferiți-i pielii iubirea de care merită să se bucure, redându-i un aspect revigorat, energizat și reînnoit.

Utilizare: Aplicați câteva picături de elixir și masați pe piele cu ajutorul rolei.

Depozitare: Depozitați într-un loc rece și întunecat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Utilizare: Pentru drenaj și reducerea umflăturilor, masați începând cu conturul ochilor și deplasându-vă spre bărbie. Pentru a rafina masajul conturului feței începeți cu centrul feței deplasând rola în sus și în exterior către marginile feței. Utilizați doar rola,sau în combinație cu un ser de față sau o cremă de față.

Sfat suplimentar: Păstrați rola în frigider sau pe gheață pentru a spori senzația de rece a pietrei pe piele. Curățați rola cu apă și săpun după fiecare utilizare.

Rating Set cadou lux rola din cuart si ser masaj facial - 0773000