Ladys.ro
Comandă 0780777777 0760664455 0760664466 0217940274 L-V 8-16 sau alexandra@ladys.ro

Ser pentru cresterea sprancenelor Long 4 Lashes - L4L4460

Cod: L4L4460

Profită de ofertele LADYS

Ser pentru cresterea sprancenelor Long 4 Lashes - L4L4460

Cod: L4L4460

3ml

Disponibilitate: în stoc

11599 Lei

Ser pentru creşterea sprâncenelor Long 4 Lashes

cod L4L4460
 
Folosind cele mai recente inovaţii la nivel mondial în domeniul cosmetologiei, a fost creat acest ser extraordinar de eficient, care îmbunătățește vizibil aspectul sprâncenelor, făcându-le mai groase și mai puternice. Formula sa conține un complex de substanțe active considerate în prezent ca fiind cele mai eficiente substanţe pentru întărirea sprâncenelor, deoarece acestea funcționează în toate etapele vieții firului de păr. Îmbogățirea produsului cu acid hialuronic are un efect pozitiv asupra nivelului de hidratare a sprâncenelor, în timp ce Provitamina B penetrează firul de păr, îmbunătățește structura acestuia, rezultând sprancene mai puternice, mai flexibile și mai lucioase. Alantoina previne iritarea și înroșirea. 
 
Serul este recomandat tuturor femeilor care visează la sprâncene groase și puternice. Este recomandat in special persoanelor care au sprâncenele naturale subţiri și scurte sau au fost slăbite ca urmare a îndepărtării părului sau a chimioterapiei.
 
Primele rezultate (întărirea sprâncenelor) pot fi observate după primele 3 - 4 săptămâni de utilizare obișnuită. Pentru ca rezultatele complete să fie vizibile, produsul trebuie utilizat timp de patru luni. Pentru a menține efectul după terminarea tratamentului, serul trebuie aplicat de 3-4 ori pe săptămână. O doză de 3 ml este suficientă pentru aproximativ 4 luni de utilizare zilnică.

Utilizare: Folosind aplicatorul, aplicați serul pe piele curată și uscată din interiorul frunții spre exterior sau  doar pe zonele care necesită o densitate mai mare. Lăsați să se absoarbă. Utilizați o dată pe zi, seara. Serumul poate fi utilizat şi după terminarea chimioterapiei, pe spâncene vopsite permanent sau pe sprâncene vopriste cu henna.

Atenţie! Evitaţi contactul cu ochii. Nu utilizați în caz de hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului. În cazul bolilor oculare cronice, inclusiv glaucomului, vă rugăm să consultați medicul înainte de utilizare. Nu se aplică pe pielea roșie, iritată sau deteriorată. În cazul contactului cu ochii, clătiți bine cu apă caldă. Dacă apar iritații sau roșeață, întrerupeți utilizarea serului. Dacă simptomele persistă în ciuda întreruperii utilizării produsului, solicitați sfatul medicului. Nu utilizați produsul în timpul sarcinii sau în timpul alăptării. Nu se recomandă utilizarea  în timpul chimioterapiei. Produsul poate fi utilizat numai de adulți. Depozitați la temperatura camerei într-un loc sigur, departe de copii.

3 ml

 

Rating Ser pentru cresterea sprancenelor Long 4 Lashes - L4L4460