Comandă 0780777777 0760664455 0760664466 0217940274 L-V 8-16 sau alexandra@ladys.ro

Rezistență la stres HappyAntistress - HK15

Cod: HK15

Profită de ofertele LADYS

Rezistență la stres HappyAntistress - HK15

Cod: HK15

lot61611217

Disponibilitate: în stoc

32,99Lei
    Pin it

Rezistență la stres HappyAntistress

cod - HK15

 

Supliment alimentar - prospect

60 comprimate

Ingrediente pe un comprimat:

Vitamina B1                                                             2,5 mg(227% DZR)

Vitamina B2                                                             1,5 mg(107% DZR)

Vitamina B6                                                             2,5 mg(179% DZR)

Vitamina B12                                                           2 μg(80% DZR)

Vitamina C                                                               100 mg(125% DZR)

Vitamina E                                                               20 mg(177% DZR)

Pantotenat de Calciu - echiv. Acid pantotenic         13.7mg(228% DZR)

Cu2+                                                                          2 mg(200% DZR)

Zn2+                                                                           5 mg(50% DZR)

Nicotinamidă                                                             10 mg(62.5% DZR)

Acid Folic                                                                  0,2 mg(100% DZR)

HappyAntistress este un complex vitaminic asociat cu cupru și zinc și are acţiune tonică şi compensatoare, mărind rezistenţa la stress.

Vitamina B12 contribuie la: metabolismul energetic normal, funcţionarea normală a sistemului nervos, menţinerea sănătătii psihice normale, formarea normală a globulelor roşii, a sistemului imunitar, reducerea oboselii şi extenuării, în procesul de diviziune celulară.

Vitamina B6 contribuie la: sinteza normală a cisteinei, la metabolismul normal al homocisteinei, al proteinelor şi al glicocenilor, a sistemului imunitar, reglarea activitaţii hormonale.

Vitamina B1 contribuie la: metabolismul energetic normal, funcţionarea normală a sistemului nervos, menţinerea sănătăţii pshice, funcţionarea normală a inimii.

Vitamina B2 contribuie la: funcționarea normală a sistemului nervos, metabolism energetic normal, menţinerea sănătăţii membranelor mucoase, menţinerea globulelor roșii normale, menţinerea sanătății pielii, a vederii normale, la metabolismul normal al fierului, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, contribuie la reducerea oboselii și extenuării.

Niacinamida contribuie la: metabolismul energetic normal, funcţionarea normală a sistemului nervos, menţinerea sănătaţii psihice, menţinerea sănătaţii membranelor mucoase, a pielii, la reducerea oboselii și extenuării.

Vitamina C contribuie la: formarea normală a colagenului pentru funcţionarea normală a sistemului osos, a ligamentelor, a gingiilor, a pielii, a dinților, la metabolismul energetic normal, la funcționarea normală a sistemului nervos, menținerea sănătăţii pshice, funcţionarea normală a sistemului imunitar, protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, reducerea oboselii și extenuării, regenerarea formei reduse a vitaminei E, crește absorbţia fierului.

Acidul Pantotenic contribuie la: metabolismul energetic normal, la sinteza normală și la metabolizarea hormonilor steroizi, a vitaminei D și a unor neurotransmiţători, la reducerea oboselii și extenuării, la performanţa mentală normală.

Acidul folic: contribuie la creșterea țesutului matern în timpul sarcinii, la sinteza normală a aminoacizilor, la buna funcționare a hematopoiezei, la metabolismul normal al homocisteinei, la menținerea sănătăţii psihice, la funcţionarea normală a sistemului imunitar, la reducerea oboselii și extenuării, la procesul de diviziune celulară.

Zincul contribuie la: metabolismul acido-bazic normal, metabolismul normal al carbohidraţilor, funcţia cognitivă normală, sinteza normală de ADN, menținerea fertilităţii și reproducerii normale, metabolismul normal al aciziilor grași, metabolismul normal al vitaminei A, menţinerea sănătăţii părului, menţinerea sănătății unghiilor, a pielii, vederii normale, a sistemului imunitar, diviziunea celulară, protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, menţinerea concentraţiilor normale de testosteron din sânge.

Cuprul contribuie la: pigmentarea normală a părului, transportul normal al fierului în corp, pigmentarea normală a pielii.

Vitamina E contribuie la: protejarea celulelor înpotriva stresului oxidativ.

 

Mod de administrare: 1 comprimat pe zi după mesele principale.

Greutate netă produs:                               e 33,6 g

Masă netă/comprimat:                              560 mg

Atentie: A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor.A se feri de umezeală, caldură si lumină. A nu se depăși doza zilnică recomandată.A se consuma de preferinţă înainte de data inscripţionată pe flacon.Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. Asiguraţi-vă ca sigiliul este intact.

Produs de Pharmex Rom Industry - Str. Crizantemelor Nr.1- Mogoşoaia, Ilfov

Notificare Nr.:  M.S.654 /2006

Telefon: 0780777777                      info@ladys.ro               www.Ladys.ro

Herbal Kraft- produse la standarde internaționale de calitate