Comandă 0780777777 0760664455 0760664466 0217940274 L-V 8-16 sau alexandra@ladys.ro

Protecția prostatei HappyProstate - HK2

Cod: HK2

Profită de ofertele LADYS

Protecția prostatei HappyProstate - HK2

Cod: HK2

lot5380517

Disponibilitate: în stoc

40,99Lei
    Pin it

Protecția prostatei HappyProstate

cod - HK2

 

Supliment alimentar - prospect

60 comprimate

Ingrediente: celuloză microcristalină (agent de încărcare), extract 4:1 din scoarță de Pygeum(Prunus Africana), extract hidroalcoolic în bază de maltodextrină din fructe uscate de Saw Palmetto(Serenoa repens), extract 4:1 din rădăcini de Turmeric (Curcuma longa), gluconat de zinc, vitamina E, extract apos 4:1 din rădacini de Urzica (Urtica dioica), amidon de porumb, dioxid de siliciu și stearat de magneziu (agenți antiaglomeranți), vitamina B6(clorhidrat de piridoxină).

Proprietăți : HappyProstate este o combinație unică de plante, vitamine şi minerale care asigură funcționarea normală a prostatei și contribuie la sănătatea aparatului genito-urinar la bărbat.

HappyProstate ameliorează tulburările de funcționare ale prostatei, ajutând la reducerea disconfortului manifestat prin urinări frecvente (în special noaptea), flux urinar slab, senzații de urinare incomplete, tulburări de potență.

Contribuie la: funcționarea normală a sistemului imunitar (Vit.B6, Zn)/ metabolismul energetic normal (Vit.B6)/ funcționarea normală a sistemului nervos (VitB6)/ reducerea oboselii și extenuării (Vit.B6)/ sinteza normală a cisteinei (Vit.B6)/ metabolismul normal al homocisteinei (Vit.B6)/ metabolismul normal al proteinelor și al glicogenilor (Vit.B6)/ menținerea sănătății psihice (Vit.B6)/ formarea normală a globulelor roșii (Vit.B6)/ reglarea activității hormonale (Vit.B6)/ protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ(Vit.E,Zn)/ metabolismul acido-bazic normal (Zn)/ metabolismul normal al carbohidraților (Zn) / funcția cognitivă normală (Zn)/ sinteza normală de AND (Zn)/ menținerea fertilității și reproducerii normale (Zn)/ metabolismul normal al macronutrienților (Zn)/ metabolismul normal al acizilor grași (Zn)/ metabolismul normal al vitaminei A (Zn)/ sinteza normală a proteinelor (Zn)/ menținerea sănătății sistemului osos (Zn) / menținerea sănătății părului (Zn)/ menținerea sănătății unghiilor (Zn)/ menținerea sănătății pielii (Zn)/ menținerea concentrațiilor normale de testosteron din sânge (Zn)/ menținerea vederii normale (Zn) / procesul de diviziune celulară (Zn)

* Mențiuni de sănătate  permise conform Regulamentului (UE) Nr.432/2012

Informații nutriționale :

 

Ingrediente active:

Cant./cpr.

%DZR*

Extract de Pygeum

100 mg

**

Extract de Saw Palmetto

100 mg

**

Extract de Turmeric

  70 mg

**

Extract de Urzica

  50 mg

**

Vitamina E

  30 mg

250

Zinc

  10 mg

100

Vitamina B6

    3 mg

214

 

*Doza Zilnică Recomandată cf. Directivei 2008/100/EC

**Doza zilnică nu a fost determinată.

Mod de utilizare: 1-2 comprimate de 2 ori  pe zi. Numai pentru adulți. Numai pentru bărbați.A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.Produsul nu conține substanțe cu potențial alergenic.

Condiții de păstrare: A se păstra la temperatura camerei, ferit de umezeală și lumină. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.A se consuma, de preferință până la:(vezi data menționată pe bușon)

 

Masă netă/comprimat:                              690,0 mg

Greutate netă produs :                              e 41,40 g

 

Produs de Pharmex Rom Industry - Str. Crizantemelor Nr.1- Mogoşoaia, Ilfov Notificare nr : AA7309 /2014SNPMAPS

 

Telefon: 0780777777                      info@ladys.ro               www.Ladys.ro

Herbal Kraft- produse la standarde internaționale de calitate