Comandă 0780777777 0760664455 0760664466 0217940274 L-V 8-16 sau alexandra@ladys.ro

Imunitate copii HappyImunoBaby - HK16

Cod: HK16

Profită de ofertele LADYS

Imunitate copii HappyImunoBaby - HK16

Cod: HK16

lotIB71116

Disponibilitate: în stoc

34,90Lei
    Pin it

Imunitate copii HappyImunoBaby

cod - HK16

 

Supliment alimentar - prospect

Ingrediente: apă purificată, soluție de sorbitol 70% (îndulcitor), glicerină vegetală, gluconat de zinc, vitamina C, extract de antociani(colorant), extract hidroalcoolic 4:1 din frunze de echinacea purpurea,extract de propolis, aromă de căpșuni, sorbat de potasiu, ulei esențial de Rozmarin (Rosmarinus officinalis), ulei esențial de Ghimbir (Zingiber officinale), ulei esențial de Șovar (Origanum vulgare).

Fiecare 5 ml conțin:

Ingrediente active

Cant.

%DZR*

Vitamina C

30.000 mg

36,5

Zinc

5.00 mg

100

Echinacea purpurea extract

10.00 mg

**

Propolis extract

10.00 mg

**

Ulei esențial de rozmarin (Rosmarinus officinalis)

0.00045 mg

**

Ulei esențial de Sovar (Origanum vulgare)

0.00026 mg

**

Ulei esențial de ghimbir (Zingiber officinale)

0.00029 mg

**

 

*DZR (*Doza Zilnică Recomandată, cf. Directivei 2008/100/EC).

** Doza zilnică nu a fost determinată.

 

Proprietăți: HappyImunoBaby este recomandat pentru menținerea rezistenței naturale a organismului. Menține în stare optimă de funcționare sistemul respirator și digestiv. Ajută la mărirea vitalității organismului și la creșterea imunității. Are efect antiseptic.

Vitamina C: crește absorbția fierului/ contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge, a sistemului osos, a ligamentelor, a gingiilor, a pielii, a dinților / metabolismul energic normal / funcționarea normală a sistemului nervos / menținerea sănătății psihice/ funcționarea normală a sistemului imunitar / protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ / reducerea oboselii și extenuării / regenerarea formei reduse a vitaminei E.

Zincul contribuie la: metabolismul acido-bazic normal / metabolismul normal al carbohidraților / funcția cognitivă normală / sinteza normală de ADN / metabolismul normal al macronutrienților / metabolismul normal al acizilor grași / metabolismul normal al vitaminei A / menținerea sănătății părului / menținerea sănătății unghiilor / menținerea sănătății pielii / menținerea concentrațiilor normale de testosteron din sânge / menținerea vederii normale / protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ / menținerea sănătății sistemului osos / sinteza normală a proteinelor / funcționarea normală a sistemului imunitar / procesul de diviziune celulară.

***Mențiuni de sănătate permise conform Regulamentului (UE) Nr.432/2012

Mod de utilizare: 1-3 lingurițe pe zi;1 linguriță = 5 ml

Contraindicații: Contraindicat persoanelor suferinde de boli autoimune sau alergice la produsele apicole, la plante din Fam. Asteraceae sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului.

Condiții de păstrare: După desigilare, a se păstra la frigider și a se consuma în maximum 60 de zile.

Atenție! A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se agita înainte de folosire. Asigurați-vă că sigiliul este intact. Nu conține zahar, gluten, componente modificate genetic, coloranți sau arome artificiale.

Greutate netă produs:            e 200 ml

Termen de valabilitate: A se consuma, de preferință, până la sfârșitul (vezi data menționată pe bușon).               

Lotul: (vezi mențiune pe bușon)

 

Produs de Pharmex Rom Industry - Str. Crizantemelor Nr.1- Mogoşoaia, Ilfov Notificare nr : AA7094/2013 - SNPMAPS  

 

Telefon: 0780777777                      info@ladys.ro               www.Ladys.ro

Herbal Kraft- produse la standarde internaționale de calitate