Ladys.ro
Comandă 0780777777 0760664455 0760664466 0217940274 L-V 8-16 sau alexandra@ladys.ro

Decolorant pasta pentru par Super Blond Time nr.7 - pres17

Cod: pres17

Profită de ofertele LADYS

Decolorant pasta pentru par Super Blond Time nr.7 - pres17

Cod: pres17

40+80+15 ml

Disponibilitate: în stoc

2399 Lei

Decolorant pasta pentru par Super Blond Time nr.7

cod pres17

  • Deschide culoarea parului cu pana la 6 nuanţe.
  • Tehnologie blanda pentru obţinerea unui par blond
  • Fara amoniac, miros sau praf

Pasta este imbogaţita cu uleiuri hidratante care pastreaza şi protejeaza structura firului de par deshidratat şi sensibil in timpul vopsirii.

Pachetul conţine:

  • 1 flacon cu oxidant - 80 ml
  • 1 tub cu pasta decoloranta - 40 g
  • 1 plic cu balsam crema - 15 ml
  • Instrucţiuni de folosire. Manuşi de protecţie

Test de sensibilitate: Se aplica o cantitate mica de pasta pe pielea din partea inferioara a cotului şi se lasa timp de 45 de minute. Evitaţi contactul cu hainele! Închideţi bine tubul. Dupa 45 de minute clatiţi bine cu apa calda. Daca in timpul testului sau in urmatoarele 48 de ore aveţi orice fel de reacţii, spalaţi imediat zona in care aţi facut testul şi nu utilizaţi produsul. Acest test este o masura de precauţie şi nu reprezinta o garanţie ca nu puteţi avea totuşi o reacţie alergica.

Mod de utilizare:

A. Pregatirea amestecului: 

Puneţi manuşile de protecţie. Deschideţi flaconul cu oxidant şi turnaţi conţinutul intr-un vas nemetalic. Adaugaţi pasta decoloranta in acelaşi vas. Amestecaţi cu o paleta din plastic sau lemn pana la formarea unui amestec omogen. Daca aveţi parul scurt sau doriţi docolorarea numai a unei parţi, folosiţi doar o parte din conţinut, avand in vedere proporţiile pasta 1 parte, oxidant 2 parţi. Se aplica pe parul nespalat.

B1. În cazul decolorarii pentru prima data:

Aplicaţi amestecul la o distanţa de 2-3 cm de la radacina, pe toata lungimea firului de par. Cantitatea ramasa se aplica pe radacinile nevopsite. Radacinile se decoloreaza repede şi intens! Timpul acţiunii produsului poate fi stabilit dupa tabelul din manualul de instrucţiuni.

B2. Decolorarea radacinilor noi:

Dupa 25-30 de zile parul creşte şi in cazul acesta trebuie decolorate doar radacinile nou crescute. Aplicaţi amestecul intr-un strat destul de gros numai peste radacini şi lasaţi sa acţioneze pana la obţinerea rezultatului dorit. Timpul acţiunii produsului poate fi stabilit dupa tabelul din manualul de instrucţiuni.

C. Timp de acţiune:

Efectul decolorarii depinde de timpul de acţiune şi de culoarea parului dvs. Timpul acţiunii produsului poate fi stabilit dupa tabelul din manualul de instrucţiuni. Daca parul dvs. este negru, nivelul decolorarii depinde de structura şi culoarea parului, astfel:

  • Pentru par negru natural puteţi folosi timpul necesar pentru acţiunea asupra parului castaniu inchis insa decolorarea va fi cu 1-2 nuanţe mai slaba.
  • Pentru parul negru vopsit, decolorarea va fi slaba, din aceasta cauza va recomandam sa decoloraţi inainte doar cateva fire de par.

În timpul decolorarii, amestecul nu trebuie lasat pe par mai mult de 45 de minute!

D. Evaluarea impactului:

Aceasta etapa nu este obligatorie insa va poate ajuta sa va orientaţi mai bine in definirea culorii dorite. Dupa 20 de minute de la aplicarea amestecului, indepartaţi amestecul de pe o suviţa de par. Daca nu aţi obţinut rezultatul dorit, aplicaţi amestecul inapoi pe par şi lasaţi-l sa acţioneze. Aceasta procedura se poate face in orice moment, pe tot parcursul procesului de decolorare. În timpul decolorarii, amestecul nu trebuie lasat pe par mai mult de 45 de minute!

E. Clatirea:

Dupa expirarea timpului de acţiune, clatiţi parul cu apa calda şi spalaţi-l cu şampon.

F. Condiţionare - neutralizarea galbenului:

Dupa spalare aplicaţi balsamul crema de culoare albastra. Pigmenţii incluşi in formula lui sunt selectaţi special pentru a completa acţiunea pastei, a obţine o stralucire remarcabila şi a elimina nuanţa galbuie ca urmare a decolorarii. Lasaţi balsamul sa acţioneze timp de 6-8 minute apoi clatiţi bine cu apa. Decolorantul pasta extrage uşor pigmenţii din par, fara a-l deteriora. În funcţie de culoarea iniţiala a parului, procesul de decolorare poate trece prin tonuri de roşu şi/sau portocaliu, care trec treptat in blond. Acesta este şi motivul pentru care nu se recomanda scurtarea timpului de acţiune.

Atenţie! Conţine peroxid de hidrogen. Produsul este destinat doar parului. Nu utilizaţi pentru a decolora sprancene, gene, pete intunecate sau pistrui. Imediat inainte şi dupa decolorare nu utilizaţi produse pentru ondulare. Asiguraţi un interval de 7-10 zile. Utilizaţi amestecul imediat şi o singura data. Evitati contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa curata. Folosiţi manuşi şi pelerina de protecţie. A nu se lasa la indemana copiilor! Depozitaţi la temperaturi de pana la 25 grade C, departe de lumina directa a soarelui. Cititi si respectati instrucţiunile de utilizare. Produsul poate provoca reactii alergice. Înainte de utilizare, asigurati-va ca efectuati un test de sensibilitate. Pasta: Oxidant - 1:2.

Rating Decolorant pasta pentru par Super Blond Time nr.7 - pres17