Ladys.ro
Comandă 0780777777 0760664455 0760664466 0217940274 L-V 8-16 sau alexandra@ladys.ro

Crema hidratanta cu efect detoxifiant Regal Detox - DX1

Cod: DX1

Profită de ofertele LADYS

Crema hidratanta cu efect detoxifiant Regal Detox - DX1

Cod: DX1

45 ml

Disponibilitate: în stoc

4099 Lei

Cremă hidratantă pentru faţă şi gât cu efect detoxifiant Regal Detox

cod DX1

Oferă o aparență radiantă, strălucitoare și proaspătă pielii. BIOPLASMA® elimină urmele de oboseală și stres, hidratează, calmează și activează apărarea naturală a pielii. Protejează pielea de acumularea impurităților, toxinelor și de efectul factorilor externi agresivi. Conține acid hialuronic și un cocktail de uleiuri de macadamia, jojoba și migdale. 

Poluarea mediului ne afectează puternic sănătatea. Este cunoscut că cel puțin 120.000 de substanțe chimice poluante ne sunt nocive, iar numărul lor este în continuă creștere datorită stilului de viață modern.

Poluarea aerului conduce la acumularea plumbului în sânge, pertubând funcționarea sistemului nervos și cauzând inflamarea pelii. Poluarea solului cu pesticide poate cauza cancer la nivelul sistemului digestiv și probleme gastroenterologige sau cardiace.

Apa poluată este o sursă de bacterii, paraziți și chimicale nocive corpului. Pielea noastră este expusă zilnic unui mare număr de factori toxici (xenobiotice, metale grele, chimicale, toxine endogene, radicali liberi). Toate acestea modifică metabolismul la nivel celular și grăbesc îmbătrânirea.

Cosmeticele cu acțiune detoxifiantă nu sunt un lux în zilele noastre ci o necesitate. Nu numai că protejează pielea, dar au și acțiune antirid

BIOPLASMA® și cărbunele activ sunt utilizate în detoxifierea cu REGAL Detox.

BIOPLASMA®este un extract din cultură de Scenedesmus Sahel. Scenedesmus este un fitoplancton din microalge unicelulare și a trăit în oceanul care acoperea în trecut zona Saharei. Astăzi, deșertul continuă să adăpostească acest microorganism extrem de rezistent. Din el se extrage acum ingredientul detoxifiant BIOPLASMA®.

Testele in vitro au demostrat că BIOPLASMA®:

-        Reduce stresul oxidativ

-        Crește rezistența celulelor pielii la stresul cauzat de mediu

-        Crește potențialul membranei mitocondriale

-        Crește producția de molecule ATP ce stochează energie

-        Menține și stimulează hidratarea pielii pentru cel puţin 8 ore

-        Reduce pierderea de umiditate la nivel transepidermal cu 6,35% după doar 2 ore de la administrarea produsului

-        Reduce ridurile de la nivelul ochilor cu 16%

-        Reduce asprimea pileii la nivelul obrajilor cu 15%

Cărbunele activ de bambus reține excesul de sebum și se cuplează cu metalele grele îndepărtându-le de pe suprafața pielii și neutralizând efectul nociv al mediului. Este o componentă hipoalergenică, care în afară de efectul de detoxifiere și catifelare, are și efect de închidere a porilor. Microparticulele cu carbon au o formă rotundă care curăță straturile interne ale pielii fără a o irita, făcând produsul potrivit și pentru pielea sensibilă. Scade numărul punctelor negre şi calmează pielea.

Conținutul de argilă este bogat în silicați și microelemente. Absoarbe eficient murdăria și luptă împotriva secreției nedorite, excesive de sebum, care dă aspect lucios pielii.Seria de produse cosmetice  REGAL Detox este creată pentru a răspunde nevoilor actuale de revitalizare și reparare a oricărui tip de piele. În prezent pielea noastră suferind de pe urma stresului cauzat de mediul poluat, are nevoie de produse care să o facă din nou sănătoasă tânără și frumoasă.

Folosirea tuturor produselor din gama Regal Detox într-un program complex, duce la maximul de eficiență al detoxifierii.

Program de detoxifiere a feței

Pași

Produs

Momentul zilei

Curățare

Regal Detox

Apă micelară energizantă cu acțiune detoxifiantă

Dimineața

Seara

Ori de câte ori este necesar

Detoxifiere delicată

Regal Detox

Mască detoxifiantă cu cărbune şi argilă pură.

3-5 ori pe săptămână

Hidratare/ Hrănire

Regal Detox

Cremă hidratantă pentru zona feței și gâtului

 

Dimineața

Seara

 

Detoxifiere profundă

Regal Detox

Mască exfoliantă cu cărbune

O dată pe săptămână dacă pielea este uscată.

O dată pe săptămână dacă pielea este normală.

De 2-3 ori pe săptămână dacă pielea este grasă

 

 

Rating Crema hidratanta cu efect detoxifiant Regal Detox - DX1