Fă-ţi cont pe Ladys.ro şi câştigă unul dintre cele 10 premii săptămânale!

MECANISMUL CONCURSULUI FĂ-ŢI CONT PE LADYS.RO

Client nou

Tot ce trebuie să faci este să-ţi creezi cont pe Ladys.ro în perioada 21.10 – 27.10 şi intri automat în concurs, în tragerea la sorţi săptămânală. Este foarte simplu, eşti la un click distanţă de premii!
Fă-ţi cont acum!

Client Existent

Dacă ai deja cont pe Ladys.ro, recomandă-ne prietenilor şi familiei şi câştigaţi împreună! Cum? Este la fel de simplu! Spune-le să-şi facă cont pe Ladys.ro şi să treacă în formularul de înregistrare codul tău unic de client! Când ei câştigă premiile săptămânale ale concursului, câştigi şi tu!

Banner 2 Banner 2

Ce mai aştepţi! Fii şi tu unul dintre câştigătorii celor 10 premii săptămânale!

Fă-ţi cont acum!

PREMIILE CONCURSULUI FĂ-ŢI CONT PE LADYS.RO

Dacă îţi faci cont pe Ladys.ro în perioada 21.10 – 27.10, atât tu cât şi prietenul care te-a recomandat puteţi câştiga unul dintre cele 10 premii săptămânale, 10 Creme antirid AA Dermo Technology.

Dacă te numeri printre fericiţii câştigători ai săptămânii, poţi alege unul dintre premiile de mai jos. Te vom contacta telefonic ca să-ţi dăm vestea cea bună şi să-ţi alegi premiul!

Premiile sunt livrate prin curier rapid la adresa mentionată la înregistrarea pe site, asa ca nu uita să-ţi treci şi adresa de livrare după ce ţi-ai făcut cont.

CONDIŢIILE PARTICIPĂRII ÎN CONCURSUL FĂ-ŢI CONT PE LADYS.RO

Pentru participarea valabilă la concursul Fă-ţi cont pe Ladys.ro este necesar să îndeplineşti următoarelor condiţii:

  • Intri automat în concurs, în tragerea la sorţi săptămânală dacă ţi-ai creat cont pe Ladys.ro în perioada menţionată în concurs.
  • După ce ţi-ai creat contul, nu uita să-ţi treci şi adresa de livrare pentru a-ţi putea trimite premiile. Conturile care nu au trecută adresa de livrare nu vor intra în tragerea la sorţi a săptămânii.
  • Oferim şanse egale tuturor participanţilor aşa că trebuie să ştii că vor intra în tragerea la sorţi săptămânală doar conturile unice. Dacă îţi faci mai multe conturi cu aceeaşi adresă de email, nume, nr. de telefon, adresă de livrare sau adresă IP, doar un singur cont va intra în tragerea la sorţi a săptămânii.
Banner 3 Banner 3

LISTA CÂŞTIGĂTORILOR

Câștigătorii premiilor săptămânale vor fi contactaţi telefonic şi afișati pe siteul Ladys.ro în secţiunea Concurs, în cadrul Newsletter-ului Ladys, dar şi pe pagina oficială de Facebook, https://facebook.com/www.Ladys.ro/ la fiecare început de săptămâna.

Tragerea la sorţi se va desfăşura cu ajutorul Random.org.

UPDATE 23.10.2019

Am extras câștigătorii celor 10 premii săptămânale, 10 Creme antirid AA Dermo Technology oferite celor care şi-au facut cont pe Ladys.ro în perioada 14.10 - 20.10. Felicitări câştigătorilor!

  • Simona din Darmanesti, Bacau şi prietena care ne-a recomandat, Virgil din Bals, Olt
  • Andreea din Mihail Kogalniceanu, Tulcea şi prietena care ne-a recomandat, Elena din Ologeni, Prahova
  • Felicia din Botiz, Satu Mare şi prietena care ne-a recomandat, Maria din Arad
  • Alina din Ploiesti, Prahova şi prietena care ne-a recomandat, Ramona din Ilova, Timis
  • Cristina din Constanta şi prietena care ne-a recomandat, Gabriela din Mereni, Constanta

Continuăm concursul pentru toţi cei care îşi fac cont pe ladys.ro şi prietenii lor, iar săptămâna viitoare vom oferi 10 premii noi, prin tragere la sorți.

Săptămâna viitoare câstigă şi tu!

Vreau cont!