Ladys.ro
Comandă 0780777777 0760664455 0760664466 0217940274 L-V 8-16 sau alexandra@ladys.ro

Balsam intensiv antireumatic Puterea ursului - HK28

Cod: HK28

Profită de ofertele LADYS

Balsam intensiv antireumatic Puterea ursului - HK28

Cod: HK28

100 ml

Disponibilitate: în stoc

3488 Lei

Pret/100 ml:25.88 Lei TVA incl.

Herbal Kraft Premium, Healthy Happy Life 
Remedii naturiste
Calmeaza durerile reumatice şi relaxeaza muşchii suprasolicitaţi, crampele şi entorsele.
Calmeaza durerile reumatice si musculare, diminueaza efectele artritei, ajuta circulatia perferica, reduce inflamatiile, are actiune emolienta si antiseptica. Ajuta la relaxarea muşchilor suprasolicitaţi, a crampelor, entorselor şi intinderilor.Contine uleiuri si extracte din peste 20 de plante medicinale: tataneasa, arnica montana, turmenic, gheara dracului, vita de vie, rozmarin, aloe vera, goldenrod, menta, eucalipt, piper negru, coada şoricelului, lamaiţa, ginseng, muşeţel, hamei, valeriana, castane salbatice, dafin, muştar alb, ardei uscat roşu. 
Mod de utilizare: Aplicati crema zilnic de doua ori, pe pielea curata, prin miscari usoare de masaj.
Atentie! Exclusiv pentru utilizare externa. Evitaţi contactul cu ochii, rani deschise si mucoase. Nu este recomandata utilizarea pentru sugari si copii mici, sub 3 ani.
Atentie!
Produsul actual are culoarea si mirosul putin modificate fata de loturile anterioare.
Din decembrie 2022 în UE nu mai putem vinde produse care au o doză mai mare de 0,06% din ingredientul numit Salicilat de Metil. Acest ingredient ajută la regenerarea mușchilor și articulațiilor. Conținutul trebuia schimbat, iar producătorul a trebuit să creeze o nouă rețetă, ceea ce înseamnă căsi lista  INCI cu ingredinte de pe eticheta a fost modificata. Din fericire că producătorul a putut să folosească un alt ingredient și a dezvoltat un balsam similar pentru tine, care are aceeași funcționalitate.

 

Rating Balsam intensiv antireumatic Puterea ursului - HK28