Ladys.ro
Comandă 0780777777 0760664455 0760664466 0217940274 L-V 8-16 sau alexandra@ladys.ro

Balsam hidratant echilibrare PEH pentru par Bubble Gum - CH5

Cod: CH5

Profită de ofertele LADYS

Balsam hidratant echilibrare PEH pentru par Bubble Gum - CH5

Cod: CH5

100 ml

Disponibilitate: în stoc

2488 Lei
Remediu pentru parul uscat si aspru.
Contine o multime de umectanti, ingrediente cu efect hidrofil, a caror sarcina este sa retina apa in structura parului. Aceste ingrediente puternice vor face parul mai elastic, mai neted si mai stralucitor. Parul care are nevoie de hidratare adora acest produs!
Utilizare: Aplicati o cantitate mica de balsam pe parul umed, stors de excesul de apa. Clatiti dupa cateva minute. Pentru cele mai bune rezultate, lasati-l pe par timp de aproximativ 20-30 de minute.

Ce este si de ce este esentiala mentinerea echilibrului PEH ?

Echilibrul PEH înseamnă echilibrul corect între ingredientele cheie, adică proteine, emolienți și umectanți.

Fiecare tip de păr are nevoie de aceste componente, iar proporția lor ar trebui să fie adecvată nevoilor individuale ale părului tău. Așadar, distrează-te și combina produsele noastre după bunul plac pentru a crea pentru tine dieta perfectă pentru îngrijirea părului!

Umectanții sunt substanțe hidratante care rețin apa în păr, de exemplu, glicerină, aloe, miere. Amintiți-vă că umectanții sunt în opoziție cu proteinele și le echilibrăm între ele.

SIMPTOME DE DEFICIENTĂ

părul devine tern și aspru la atingere

părul se ridica de la baza de pe scalp, este dur și inflexibil

părul își pierde strălucirea naturală

SIMPTOME DE EXCES

părul este încrețit și încâlcit - greu de pieptănat

 „scârțâie” când este stors

își pierde volumul natural

Rabdare și perseverenta pentru a atinge echilibrul PEH! Trebuie abordat subiectul în mod individual și să aplicața tehnica de încercare și eroare. Doar observând și ajustând tipul de îngrijire la nevoile părului tău vei atinge scopul dorit.

Fă un test rapid și află cât de poros este părul tău. Este o idee bună să o faci dacă nu ești sigur care ingrediente au cel mai bun efect asupra lor.  Te ajuta în acest sens sa poti alege setul potrivit de produse cosmetice pentru îngrijirea părului testul de pe site-ul producatorului

https://crazyhair.com.pl/peh-balance

Rating Balsam hidratant echilibrare PEH pentru par Bubble Gum - CH5