Dezvoltă-ţi reţeaua ajutându-i şi pe afiliaţii tăi să-şi dezvolte reţeaua proprie

Împărtăşind cunosţintele tale cu echipa, îi vei ajuta să se dezvolte odată cu tine, CÂȘTIGAȚI bani împreună şi timp liber alături de prieteni şi familie

Programul de afiliere Lady’s


Dezvoltă-ţi reţeaua ajutându-i şi pe afiliaţii tăi să-şi dezvolte reţeaua proprie
Recomandă magazinul Lady’s

Prietenilor și familiei și astfel îți vei construi echipa ta de afiliați. Pe măsură ce echipa ta crește, cresc și veniturile tale! Prin cea mai nouă tehnologie vei beneficia de aplicații şi platforme online care te vor pregăti pentru succes.

Vei avea mereu acces online la instrumentele de business, gândite special ca să te ajute să îți pornești și să-ți dezvolți propria ta afacere.

Recrutare transparentă

În contul tău de client vei găsi un cod unic de client. Acest cod este unic şi garantează faptul că clienţii pe care îi recrutezi se înscriu în structura ta. Vezi zilnic cine s-a mai înscris şi cât ai caştigat suplimentar!

Te ajutăm să recrutezi

În contul tău de client vei găsi link-uri personalizate (care includ codul tău de client) ce pot fi folosite oriunde pe net pentru a plasa anunţuri sau mesaje. În plus, dacă un client nou îşi crează cont, îi trimitem imediat catalogul tipărit Lady’s.

Urmăreşti online informaţii utile

Precum bonusul acumulat, structura de client şi comenzile lor datorită sistemului informatic avansat care funcţioneaza în timp real.

Bucură-te de câștiguri nelimitate, succesul tău depinde doar de tine!

Iată punctele acumulate și plătite în luna martie 2019 (echivalentul în lei):

Detaliile despre bonusul acumulat, punctele potențiale și încasate, dar și structura ta de afiliați și comenzile lor, le poți urmări online, în contul tău de client. Și asta numai datorită sistemului informatic avansat Lady’s, care funcționează în timp real.