Îţi răsplătim fidelitatea cu reduceri de până la 42%

Alătură-te Lady’s şi bucură-te de DISCOUNTURI de până la 42% achiziţionând cosmeticele preferate pentru tine şi familia ta, la preţuri speciale!

Reduceri Lady’s


Îţi răsplătim fidelitatea cu reduceri de până la 42%
COMANDĂ MAI MARE, DISCOUNT MAI MARE! COMANDĂ ÎMPREUNĂ CU PRIETENELE TALE!

Cu Lady’s ai cele mai mari discounturi în funcție de valoarea comenzii! Arată catalogul prietenelor, familiei și colegilor tăi, cumpărați împreună și vă bucurați de o reducere cât mai mare!

5% discount pentru comenzi peste 65 de lei (preț de catalog)

10% discount pentru comenzi peste 100 de lei (preț de catalog)

25% discount pentru comenzi peste 133 de lei (preț de catalog)

30% discount pentru comenzi peste 250 de lei (preț de catalog)

35% discount pentru comenzi peste 400 de lei (preț de catalog)

42% discount pentru Clienții PREMIUM*

CLIENT PREMIUM

Clientii Premium au 10% discount suplimentar!

Ai 42% discount dacă ești "Client Premium" și comanda ta depășește suma de 400 de lei (preț de catalog). Devii "Client Premium" pentru o lună dacă în luna anterioară comenzile tale au depăşit 600 de lei (preț cu discount).

Pentru suma de 600 de lei se iau în calcul doar comenzile încasate, indiferent de luna în care au fost plasate. De aceea este bine sa confirmi cât mai repede primirea unei comenzi, folosind codul de confirmare aflat în colet.

Exemplu:

Comandă produse în valoare totală de 400 de lei și ai un discount de 35%, deci ai de plată doar 260 lei (economisești 140 lei). Însă, pentru ca ești "Client Premium", ai încă 10% discount din cei 260 de plată, deci încă 26 lei reducere. În final ai de plată, de la 400 lei doar 234 lei. Discount = 166 lei, ceea ce reprezintă 42% din 400 de lei.

CATALOGUL LADY'S

Recomandă produsele Lady’s prietenilor, familiei sau colegilor şi câştigaţi împreună. Aminteşte-ţi să parcurgi cataloagele împreună cu prietenele tale, să le explici beneficiile produselor şi să le faci recomandări.

Prezintă-le catalogul!

Catalog Ladys nr. 4_2022 - 1 buc

Dacă plasezi o comandă cu un singur catalog, îl primeşti gratuit acasă în cutia postală!

Dacă plasezi o comandă cu un singur catalog, îl primeşti gratuit acasă în cutia postală! Dacă ai o comandă de produse, primeşti 2 cataloage GRATUIT, în colet!

Comanda Catalogul
TIMP LIBER

Cu Lady’s petreci mai mult timp alături de prieteni și familie, însă ai șansa să cunoști și oameni noi, să construiești legături de succes. Intră în industria frumuseții și descoperă cele mai noi trenduri!