Îţi răsplătim fidelitatea cu reduceri de până la 42%

Alătură-te Lady’s şi bucură-te de DISCOUNTURI de până la 42% achiziţionând cosmeticele preferate pentru tine şi familia ta, la preţuri speciale!

Reduceri Lady’s


Îţi răsplătim fidelitatea cu reduceri de până la 42%
COMANDĂ MAI MARE, DISCOUNT MAI MARE! COMANDĂ ÎMPREUNĂ CU PRIETENELE TALE!

Cu Lady’s ai cele mai mari discounturi în funcție de valoarea comenzii! Arată catalogul prietenelor, familiei și colegilor tăi, cumpărați împreună și vă bucurați de o reducere cât mai mare!

5% discount pentru comenzi peste 90 de lei (preț de catalog)

10% discount pentru comenzi peste 133 de lei (preț de catalog)

25% discount pentru comenzi peste 200 de lei (preț de catalog)

30% discount pentru comenzi peste 350 de lei (preț de catalog)

35% discount pentru comenzi peste 500 de lei (preț de catalog)

42% discount pentru Clienții PREMIUM*

CLIENT PREMIUM

Clientii Premium au 10% discount suplimentar!

Ai 42% discount dacă ești "Client Premium" și comanda ta depășește suma de 500 de lei (preț de catalog). Devii "Client Premium" pentru o lună dacă în luna anterioară comenzile tale au depăşit 800 de lei (preț cu discount)(comenzi incasate).

Pentru suma de 800 de lei se iau în calcul doar comenzile încasate, indiferent de luna în care au fost plasate. De aceea este bine sa confirmi cât mai repede primirea unei comenzi, folosind codul de confirmare aflat în colet. ATENTIE! cataloagele, testerele, taxele de ambalare si taxele de transport NU se iau in calcul. Doar produsele LADYS au discount si doar produsele se iau in calcul pentru calcularea BONUSULUI sau pentru CLIENT PREMIUM!

Exemplu:

Comandă produse în valoare totală de 500 de lei și ai un discount de 35%, deci ai de plată doar 325 lei (economisești 175 lei). Însă, pentru ca ești "Client Premium", ai încă 10% discount din cei 325 de plată, deci încă 32.5 lei reducere. În final ai de plată, de la 500 lei doar 292.5 lei. Discount = 207.5 lei, ceea ce reprezintă 42% din 500 de lei.

CATALOGUL LADY'S

Recomandă produsele Lady’s prietenilor, familiei sau colegilor şi câştigaţi împreună. Aminteşte-ţi să parcurgi cataloagele împreună cu prietenele tale, să le explici beneficiile produselor şi să le faci recomandări.

Prezintă-le catalogul!

Catalog RO - 1 buc

Comandă produse si primeşti 2 cataloage GRATUIT în colet!

Comanda Catalogul
TIMP LIBER

Cu Lady’s petreci mai mult timp alături de prieteni și familie, însă ai șansa să cunoști și oameni noi, să construiești legături de succes. Intră în industria frumuseții și descoperă cele mai noi trenduri!