Te ajutăm să recrutezi şi să-ţi promovezi afacerea

Cu Lady’s vei avea mereu acces online la instrumente de business, gândite special pentru tine, care te vor ajuta să-ţi porneşti şi să-ţi dezvolţi propria AFACERE

Promovează Lady’s


Te ajutăm să recrutezi şi să-ţi promovezi afacerea
RECOMANDĂ PRODUSELE LADY’S

Prietenilor, familiei sau colegilor şi vă bucuraţi de reduceri împreună.

PREZINTĂ CATALOGUL LADY'S

În fiecare lună, Lady’s îți oferă un catalog nou cu ultimele tendinţe în modă, cele mai recente inovaţii în îngrijirea tenului, a corpului şi a părului şi multe alte oferte speciale.

EVIDENŢIAZĂ BENEFICIILE OFERITE DE LADY’S

Recomandă produsele noi, produsele de sezon, produsele bestseller sau produsele pe care le-ai încercat şi ţi-au plăcut şi vei vedea rezultatele!

OFERĂ SPRE TESTARE PRODUSELE LADY’S!

Lady’s îţi oferă cea mai variată gamă de testere de produse existente pe piaţă.

EŞTI ONLINE? AI E-MAIL SAU BLOG PERSONAL?

Poți recruta și online prin postarea de diferite anunțuri pe site-urile de socializare.

Nu este nevoie să investești în promovare plătită, însă trebuie să fii vizibil. Du-ți afacerea online și bucură-te de avantajul resurselor gratuite, așa cum sunt platformele de socializare (Facebook, Instagram, Pinterest), bloguri. forumuri sau site-uri de anunţuri.

Creativitatea crește rata de distribuire, iar tu exact de asta ai nevoie! Postează poze, sfaturi personale și spune-ți povestea. Astfel, te vei bucura rapid de vizibilitate.

Cum poţi să faci asta? Este foarte simplu!

Odată înscris în sistemul de afiliere, primeşti un cod unic de client şi linkuri personalizate. După ce ai intrat în contul tău vei vedea că linkurile magazinului conţin codul tău de afiliat (inclusiv linkurile către categorii de produse sau produse individuale). Ele te vor ajuta să recrutezi online.

Am pregătit pentru tine câteva sfaturi utile care te vor ajuta să recrutezi şi să-ţi promovezi afacerea online. Acestea îți vor permite să inviți noi recruţi să ți se alăture și să comande oricând și de oriunde!

POSTEAZĂ PE NET CÂT MAI MULTE LINKURI

Pentru a-ţi creşte şansele de câştig, îţi recomandăm să postezi cel puţin 10 linkuri de produse, categorii sau detalii ale sistemului Lady’s pe zi. În contul tău de client găseşti toate linkurile (cu codul tău de afiliat) necesare pentru a face noi înscrieri.

Postează linkurile pe platformele de socializare (facebook, instagram, pinterest) youtube, forumuri, bloguri, site-uri de anunţuri şi joburi, trimite-le pe yahoo messenger, whatsapp.

Foloseşte-te de aceste unelte foarte utile şi gratuite pentru a-ţi promova afacerea online. Pe Facebook vei găsi nenumărate grupuri private sau publice de anunţuri şi afiliere (ex. Bazar, Vand-Cumpar, Sell-Buy, Afiliere) unde poţi posta cât mai multe link-uri către produsele Lady’s (binenţeles, cu codul tău de afiliat).

FOLOSEŞTE-TE DE CATALOGUL ONLINE LADY’S!

Catalogul online este un instrument de business gândit special pentru a te ajuta să-ţi dezvolţi afacerea. Este util atât în procesul de recrutare, cei care îşi fac cont pe ladys.ro accesând catalogul primit de la tine vor fi automat înscrişi în structura ta de afiliaţi, cât şi pentru a prelua online, uşor şi comod comenzi de la prietenele tale! În plus, îl ai tot timpul la dispozitie, online, în contul tău de client şi nu mai este necesar să astepţi varianta printată a acestuia.

Distribuie online catalogul lady’s cu codul tău de client

Loghează-te în contul tău de client Lady’s, deschide Catalogul online şi distribuie-l pe Facebook, Messenger, What's App sau email. Sau copiază link-ul catalogului şi distribuie-l pe orice alt canal de comunicare doreşti! Poţi distribui online chiar şi diverse secţiuni şi produse direct din paginile catalogului sau din fişa de produs.

Prietenele tale îţi trimit comenzile online, direct din catalogul Lady’s

Prietenele tale deschid catalogul Lady’s, secţiunile sau fişele de produs pe care le-ai distribuit online utilizând catalogul Lady’s, îşi aleg produsele favorite adăugându-le în coşul de cumpărături al catalogului şi îţi trimit lista lor de produse pe Messenger, Email sau WhatsApp.

Finalizează şi înregistrează comenzile primite de la prietenele tale

Când primeşti listele de produse de la prietenele tale prin intermediul catalogului Lady’s, trimite-le în coşul de cumpărături Lady’s şi finalizează comanda. În contul tău de client vei găsi o nouă secţiune, Comenzi Catalog, unde sunt toate listele de produse primite de la prietenele tale, produse pe care le-ai adăugat deja în coşul de cumpărături.

UTILIZEAZĂ BANERELE LADY’S PENTRU PROMOVARE!

Pozele atrag întotdeauna mai bine şi îţi vor crește rata de distribuire şi vizibilitate. În contul tău de client vei găsi o arhivă cu bannere Lady’s, le descarci şi le postezi acolo unde vrei.

Utilizează bannerele pe care le găseşti pe pagina oficială de facebook https://facebook.com/www.Ladys.ro/

 • Aici vei găsi bannere pentru cele mai noi şi cele mai bine vândute produse, cât şi pentru produsele aflate la promoţii.
 • Salvează-le, pune link-ul cu codul tău de afiliat, prezintă beneficiile produsului /serviciului promovat şi postează!
 • Poţi oricând să shareuieşti postările făcute de noi pe pagina oficială de Facebook. Aceste postări au link-uri către produse însă nu conţin niciun cod de afiliat, ca urmare poţi pune oricând codul tău de afiliat. Astfel, vei avea în spatele postării tale o întreagă echipă de profesionişti, designers, marketing and social media specialists, copywriters.
UTILIZEAZĂ NEWSLETTER-ELE LADY'S!

Trimite prietenilor şi cunoscuţilor noutăţile şi promoţiile Lady’s.

 • Newsletterele Lady’s sunt personalizate. Codul tău de afiliat este inclus în toate link-urile din newsletter, astfel încât clienţii ajunşi în site-ul nostru prin acest email vor apărea în clubul tău de shopping.
 • Opţiunea de a trimite mai departe newsletterul Lady’s către prietenii, colegii şi cunostinţele tale este: “TRIMITE UNEI PRIETENE ŞI AVEŢI DISCOUNTURI ŞI BONUSURI!”

Ca şi notă generală, îţi recomandăm să postezi pe net cât mai multe link-uri şi bannere şi să:

 • Promovezi produsele noi
 • Promovezi produsele de sezon
 • Promovezi produsele bestseller
 • Promovezi discounturile oferite de Lady’s
 • Promovezi programul de afiliere Lady’s
 • Evidenţiezi beneficiile programului de afiliere Lady’s
 • Evidenţiezi cadourile şi promoţiile săptămânale, sezoniere
 • Evidenţiezi cadourile oferite la înscriere
 • Evidenţiezi gama largă de produse Lady’s

şi vei vedea rezultatele!