Primeşti produsele direct la tine acasă sau la birou gratuit, simplu şi rapid

Îți livrăm GRATUIT produsele la tine acasă sau la birou, prin curier rapid în doar 48 de ore!

Livrarea produselor Lady’s


Primeşti produsele direct la tine acasă sau la birou gratuit, simplu şi rapid
LIVRAREA PRODUSELOR PRIN CURIER RAPID

Produsele Lady's pot fi livrate gratuit la tine acasă prin curier rapid în doar 48 de ore! Pentru a beneficia de livrarea gratuită prin curier rapid, asigură-te că valoarea comenzii tale este de minim 100 de lei (comandă cu discount). Dacă optezi pentru livrarea produselor prin curier rapid dar comanda ta are o valoare mai mică de 100 de lei, se va percepe o taxă de transport în valoare de 7.5 lei.

RIDICAREA PRODUSELOR DIN OFICIILE POȘTALE ROMÂNE

Poți oricând opta pentru ridicarea produselor Lady's de la unul dintre Oficiile Poștei Române! Livrarea produselor Lady's prin Poșta Română se face gratuit indiferent de valoarea comenzii sau localitatea în care vrei să-ți fie livrată comanda. Termenul de livrare a produselor în oficiile poștale este de 5 - 7 zile lucrătoare.

PLATA PRODUSELOR

Pentru a plăti produsele Lady's, ai disponibile 2 modalităţi de plată:

  • Plata la livrare - Plăteşti ramburs în momentul în care primești coletul de la curier sau îl ridici de la Poșta Română. E simplu: plătești numai atunci când primești produsele!
  • Plata online cu cardul - Plăteşti online cu cardul tău de debit sau credit, la finalizarea comenzii Lady's. În siguranţă, uşor şi rapid!

RETURNAREA PRODUSELOR

Ai la dispoziție 2 săptămâni în care poți returna orice produs cu defect sau care s-a deteriorat în timpul transportului!

Pentru a returna produsul, urmează pașii de mai jos:

  • Trimite prin Poșta Romănă produsul pe care vrei să-l returnezi la adresa de corespondentă, Comert Cosmetice OP 76 CP 101 București.
  • Atașează returului o scurtă declarație în care să ne comunici motivul returului și numărul de comandă afferent.
  • După ce primim și evaluăm starea produsului, contravaloarea lui va fi trecută în bonusul tău. Ulterior, poţi folosi bonusul pentru a reduce valoarea unei comenzi viitoare.
  • Dacă plata a fost efectuată online cu card bancar, restituirea se va efectua în contul cardului respectiv în aproximativ 3 - 5 zile lucrătoare de la primirea produsului de către Lady’s.
AMBALAREA PRODUSELOR

Ambalarea produselor Lady’s este gratuită pentru comenzile cu o valoare mai mare de 90 de lei.
Pentru comenzi cu valori între 70 și 90 de lei se percepe o taxă de ambalare de 5 lei, iar pentru comenzi cu o valoare mai mică de 70 de lei se percepe o taxă de ambalare de 10 lei.