Te ajutăm să-ţi dezvolţi afacerea şi peste hotare!

Veşti bune! NE-AM EXTINS PESTE HOTARE! Şi asta numai cu ajutorul tău, al prietenilor şi familiei tale!

Lady’s Internaţional


Te ajutăm să-ţi dezvolţi afacerea şi peste hotare!

De 10 ani descoperim frumuseţea împreună cu tine! Hai să o descoperim împreună şi cu prietenii şi familia ta de peste hotare! Este foarte simplu, nu te costă nimic şi ai numai de câştigat! Programul de afiliere rămâne valabil, indiferent de ţara de unde a comandat noul tău prieten. Atât timp cât este în structura ta de afiliaţi, câştigi bani sigur, simplu, de oriunde din Europa!

DE CE LADY'S INTERNAŢIONAL?

Peste 3,7 milioane de români locuiesc şi lucrează peste hotare. Mulţi dintre ei sunt prietenii sau cunoscuţii tăi, sunt cei care au încercat produsele Lady’s, le-au îndrăgit şi odată plecaţi în străinătate nu s-au mai putut bucura de ele. Vrem să le oferim acestora posibilitatea de a reintra în posesia produselor preferate simplu, ușor şi rapid.

În același timp, vrem să-ţi oferim posibilitatea de a-ţi extinde reţeaua de afiliaţi chiar şi peste hotare. Mecanismul e simplu, îl ştii! Recomandă-ne familiei și prietenilor tăi oriunde s-ar afla, în România sau străinătate, şi ai între 10% şi 20% comision din valoarea comenzilor primite de la cei recomandaţi. Vei câștiga de fiecare dată când aceştia achiziționează produsele Lady’s!

Aşa că dă-le de veste prietenilor tăi care sunt plecaţi peste hotare şi câştigaţi bani împreună!

CATALOG INTERNAŢIONAL LADY'S

Catalogo Italia - 1 pezzo

Comanda produse Ladys si primesti GRATUIT 2 cataloage in colet!

Vezi Catalogul

După cum bine ai observat, pe site-ul nostru a apărut deja catalogul internaţional Lady’s, redactat în limba engleză cu preţuri în euro.

Acest catalog este destinat clienţilor noştri din Romania care au familie şi prieteni în străinătate, clienţilor noştri care sunt deja stabiliţi în afara ţării, cât şi potenţialilor noştri clienţi de peste hotare.

Dacă vrei să trimitem catalogul internaţional Lady's în străinătate, poţi plasa online o comandă de 15 cataloage internaţionale!

Dacă ai o comandă de produse cu livrare internaţională, vei primi în colet 3-5 cataloage internaţionale, GRATUIT!

Poţi trimite catalogul internaţional şi online prietenelor şi familiei din străinătate! Ele comandă direct din catalog, iar tu primeşti bonus!

LIVRARE INTERNAŢIONALĂ

De acum poţi trimite cosmeticele tale preferate şi în Europa, prin curier rapid! Comandă acum iar coletul tău va fi livrat prin curier rapid DPD direct la adresa din străinătate în aproximativ o săptămână.

Taxa de livrare internaţională variază în funcţie țară şi greutate (vezi tabelul de mai jos). Acoperim din aceste taxe 10% din valoarea comenzii (prețuri cu discount).

Exemplu:

Ai o comandă de 500 RON (după aplicarea discounturilor) pe care vrei să o expediem in Italia, iar coletul tău are o greutate de 8 kg. În acest caz, taxa de livrare internatională este de 132 RON însă tu vei achita doar 82 RON întrucât vom acoperi noi pentru tine 50 RON = 10%* 500 RON.

E simplu! Comandă mai valoroasă, taxă de livrare internatională mai mică!

Ce trebuie să ştii atunci când plasezi o comandă cu livrare internaţională:

  • Înregistrează-te pe site-ul Ladys şi adaugă în secţiunea Adrese Salvate adresa de livrare din străinătate unde vrei să-ţi livrăm produsele.
  • Taxa de livrare internatională se calculează în mod automat şi o poţi vizualiza în secţiunea Informaţii despre livrare din coşul tău de cumpărături.
  • Plata comenzilor internaţionale se poate efectua doar online, prin card bancar, simplu, sigur şi rapid! Poţi utiliza chiar şi un card emis într-o monedă diferită de RON, schimbul valutar făcându-se la cursul băncii emitente a cardului tău, din ziua respectivă.

* din care se scade 10% din valoarea comenzii la preţurile cu discount

Programul de afiliere ramane valabil, indiferent din ce tara a comandat noul tău prieten. Dacă este în structura ta de afiliaţi, câştigi bani sigur, simplu, de oriunde din Europa!

Şi dacă reuseşti să-ţi construieşti o comunitate de afiliaţi într-o anumită ţară din Europa, iar volumul vânzărilor aduse din ţara respectivă este considerabil, îţi vom pregăti o super-surpriză: catalog şi site Lady’s în limba ţării europene cu cele mai mari vânzări.

Noi vom fi tot timpul lângă tine să te ajutăm şi să-ţi facilităm obţinerea comisionului Lady’s! Trebuie doar să vrei!