Primeşti bani sau îţi comanzi produse din bonusul acumulat

Vezi în fiecare zi ce bani ai câştigat şi îi foloseşti cum vrei tu! PRIMEȘTI BANI bani pe card sau îţi COMANZI PRODUSE din bonusul acumulat!

Bonusul Lady’s


Primeşti bani sau îţi comanzi produse din bonusul acumulat
CUM SE CALCULEAZĂ BONUSUL

Bonusul este calculat automat de către sistemul nostru informatic, iar procentul care îţi revine se calculează raportându-se la valoarea comenzilor inclusiv TVA.

Bonusul se plăteşte doar pentru comenzile încasate. Poţi confirma rapid primirea şi achitarea unei comenzi utilizând codul unic aflat pe avizul de însoţire a mărfii din interiorul coletului.

CUM VĂD BONUSUL ÎNCASAT

Detaliile despre bonusul acumulat, punctele potenţiale şi încasate cât şi structura ta de afiliaţi şi comenzile lor, le poţi urmări online, în contul tău de client. Şi asta numai datorită sistemului informatic avansat Lady’s care funcționează în timp real.

CE POT FACE CU BONUSUL ACUMULAT
1. Îl scazi din valoarea cumpărăturilor tale

Dacă vrei să foloseşti bonusul pentru a reduce valoarea unei comenzi, trebuie să bifezi opţiunea “Vreau să primesc reduceri la următoarea comandă” din contul tău de client.

2. Primesti banii pe card

Dacă eşti persoana juridică sau PFA, în baza unui contract poţi alege să îţi virăm într-un cont bancar valoarea bonusului încasat când aceasta depăşeşte 100 de lei. Trimite-ne pe email o cerere de decont, iar noi îţi vom indica valoarea pe care trebuie să o facturezi în baza contractului semnat.

CONTRACT PRESTĂRI SERVICII PERSOANE JURIDICE

Pentru a încheia acest contract, te rugăm să ne trimiţi urmatoarele documente:

 • Copie după cartea de identitate
 • Copie după certificatul de înregistrare al firmei
 • Contractul semnat în original în 2 exemplare (se semnează toate paginile) - descarca contractul

Le poţi trimite prin Poştă sau curier la adresa: REX Parfumerie Solution SRL, Jud. Ilfov, Chiajna, Str. Italia nr. 11, corp C. Noi îţi vom trimite inapoi o copie a contractului semnată şi ştampilată la adresa menţionată de tine în contract.

LEGISLAȚIE
 1. Lady’s îşi rezervă dreptul de a modifica condiţiile Programului de Afiliere pe viitor.
 2. Lady’s îşi rezervă dreptul de a dezactiva un cont pentru mai multe motive dintre care menţionăm:
  1. Promovarea forţată sau SPAM-ul este strict interzis.
  2. Înregistrarea de utilizatori fictivi.
  3. Comportament şi achiziţii frauduloase.
  4. Multiple comenzi retur.
  5. Orice altă situaţie prin care se aduc prejudicii materiale şi/sau de imagine

Orice cont pentru care se primesc mai mult de 3 reclamaţii va fi dezactivat fără o notificare prealabilă. Bonusul va fi anulat şi nu va mai putea fi folosit.

Bonusul este valabil 12 luni de la acumulare. Daca bonusul nu este folosit timp de 12 luni, acesta se anuleaza. De asemenea conturile de pe care nu s-a plasat nici o comanda timp de 12 luni se suspenda pana la plasarea unei noi comenzi. In perioada in care un cont este suspendat acesta nu acumuleaza bonus.