Ladys.ro
Comandă 0780777777 0760664455 0760664466 0217940274 L-V 8-16 sau alexandra@ladys.ro

Acoperitoare faciala de utilizat în colectivitate N 5buc-Annes20

Cod: annes20

Profită de ofertele LADYS

Acoperitoare faciala de utilizat în colectivitate N 5buc-Annes20

Cod: annes20

19x8.5cm

Disponibilitate: în stoc

29,88Lei

Pret final - Produs fara discount  

Acoperitoare facială de utilizat în colectivitate Negră- set 5 bucăți

cod Annes20

AVERTISMENT!

Acoperitoare facială de utilizat în colectivitate nu este un dispozitiv medical în sensul specificat de Directivei 93/42/CEE (măști chirurgicale) și nici nu este echipament individual de protecţie în înțelesul utilizat de Regulamentului UE/2016/425 (dispozitive de protecție respiratorie)

Mască alcătuită din 2 straturi: 50% material filtrant medical nețesut din PP și 50% un strat de țesătura din poliamidă în combinație cu ioni de argint SILVER BION FORTE. Fibrele utilizate pentru producție îndeplinesc certificatul standard OEKO-TEX  Standard 100, care asigură siguranța în contactul cu pielea și poate fi utilizat pentru adulți și copii.

Întotdeauna verificați faptul că acoperitoarea facială de utilizat în colectivitate este corect potrivităşi vă  acoperă  nasul,  gura  si  bărbia.  Se  recomandă  ca  aceasta  să  fie  purtată  pe  piele;  bărbile  pot reduce eficienţa de filtrare sub limitele stabilite. •    Acoperitoarea  facială  de  utilizat  în  colectivitate nu  înlocuieşte  măsurile  de  protecţie  (spălare periodică a mâinilor, distanţare fizică, contact redus cu alte persoane). •    Acoperitoare  facială  de  utilizat  în  colectivitate  reduce  proiectarea  picăturilor  de  salivă  eliberate  în timpul respirației de către utilizatori în mediul înconjurător. 
•    A nu se utiliza în timpul participării la o activitate fizică solicitantă. •    A se înceta utilizarea acestui produs la primele semne de deteriorare. •    Se recomandă ca acoperitoarea facială de utilizat în colectivitate cu specificația ”reutilizabilă” să fie spălată înainte de prima utilizare, cu excepția cazului în care producătorul recomandă altfel. •    Acoperitoarele  faciale  de  utilizat  în  colectivitate  nu  sunt  potrivite  pentru  copiii  sub  3  ani.  Se recomandă  supravegherea  copiilor  între  3 și  12  ani  în  timpul  purtării  acoperitoarelor  faciale  de utilizat   în   colectivitate.   O   acoperitoare   facială   de   utilizat   în   colectivitate   care   îngreuneazăcapacitatea  utilizatorului  de  a  respira  imediat  ce este  pusă  este  considerată  nepotrivită.  Este nevoie de timp pentru a se simți confortabil cu acoperitoarea facială de utilizat în colectivitate.

Masca protecție multistrat are 2 pliuri cu prindere de elastic. Cele doua benzi elastice moi, nu oferă doar fixare, ci si o folosire mai ușoară.  Permite o respirație confortabila si fără efort. Designul bine ales și croiala atentă, împiedică lunecarea măstii de pe nas.

Masca se poate reutiliza după spălare. Se spală delicat, în apă caldă 60°C cu detergent sau săpun și se usucă la aer. Rezista la 40 de spalari.

Masca nu este sterilă. Aceste măști sunt recomandate in utilizarea zilnică dar nu și în zone care prezinta risc infecțios!

Recomandări:

- Spălați și calcați produsul înainte de fiecare utilizare.

- Evitați sa atingeți cu mâinile masca;

- Schimbați masca atunci când se umezește.

Măsură universală, dimensiuni 19X8.5cm 

Această mască nu este un produs medical.

5 bucăți în pachet

Fabricate în Polonia